Лариса

Головний технолог, завідувач виробництва, 60 000 грн

Розглядає посади: Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник виробництва, Керуючий рестораном, Товарознавець
Вид зайнятості: повна
Вік: 59 років
Місто проживання: Шостка
Готовий працювати: Ізмаїл, Київ, Одеса, Суми, Умань, Шостка
Розглядає посади:
Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник виробництва, Керуючий рестораном, Товарознавець
Вид зайнятості:
повна
Вік:
59 років
Місто проживання:
Шостка
Готовий працювати:
Ізмаїл, Київ, Одеса, Суми, Умань, Шостка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 05.2024 по 09.2025 (1 рік 5 місяців)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі (мясо_рибний,кулінарний,борошняний,кондитерський цехи), замовлення сировини ,покупноі продукціі,приймання по кількості та якості згідно діючим правилам стандартизаціі,ХАСП,органолептичним показникам ,правилам пакування продукціі та перевірка супроводжувальних документів ,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.

Шеф-повар

з 11.2021 по 09.2022 (11 місяців)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.

Шеф-повар

з 05.2021 по 10.2021 (6 місяців)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.

Головний технолог

з 03.2020 по 10.2023 (3 роки 8 місяців)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту,замовлення та прийомка сировини по кількості та якості ,органолептичними показниками,перевірка супроводжувальних документів на приймання товарів згідно нрм стандартизаціі,відбракування неякісних продуктів харчування,враховуючи терміни реалізаціі, температуні режими при зберіганні , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.

Технолог харчової промисловості,шеф кухар

з 09.1989 по нині (36 років 4 місяці)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль та організація виробничих процесів в цехах -кулінарний, мясний, рибний, вафельний, кондитерський, коптильний ,здійснення контролю по дотриманню санітаріі згідно законодавчих актів,норм санітаріі ,дотриманням правил ХАССП,ведення нормативноі документаціі,навчання працівників новітніх технологій приготування страв,виробів, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією,складання тезнологічних та калькуляційних карток,розрахунок собівартості та продахних цін,проведення контрольніх проробок на виготовлення продукціі,проведення майстер класів на нові вироби продуцціі,навчання персоналу по технологіі та санітаріі,впровадження нових видів продукціі, розрахунок взаємозаміни сировини в рецептурах,перевірка норм втрит БР та НЕТТО на всіх процесах виробництва,замовлення та приймання сировини за органолептичнимипоказниками та документацією.

Технолог харчової промисловості

з 06.1989 по 09.2009 (20 років 4 місяці)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. та калькуляційних карт,розрахунок собівартості готовоі продукціі,складання цін реалізаціі,проведення контрольних проробок, контроль за технологічним процесом приготувення готовоі продукціі та н/ф,складання нотацій на продукцію яка реалізується в торгівельну мережу , контроль за дотриманням сан. норм при здійсненні технологічного процесу , робота( заповнення ) документаціі по НАССП,проведення занять з працівниками по дотриманню правил з санітаріі та гігієни на виробництві,проведення майстер класів.Контроль за виробничими процесами цехів :кулінарний,кондитерський,рибний,мясний,вафельний).

Освіта

ДИСТ Донецкій інстітут підприємництва та менеджерства

Технологичний,технолог громадського харчування, Донецьк
Вища, з 1985 по 1989 (4 роки)

Диплом Інженера -технолога харчового виробницва,керівника харчовоі промисловості,спеціальність-тенологія приготування страв та виготовлення харчовоі продукціі Диплом(червоний) кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора-рецептурника, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • MS Access
  • Email
  • MS Outlook
  • EmailOpenViewPro
  • Express
  • Mirramail
  • Висока працездатність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: