- PRO
Лариса
Головний технолог, завідувач виробництва, 60 000 грн
- Розглядає посади:
- Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник напрямку, Адміністратор залу, Продавець-консультант, Диспетчер, Майстер зміни
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 59 років
- Місто проживання:
- Шостка
- Готовий працювати:
- Ізмаїл, Київ, Одеса, Суми, Шостка
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7876165/
Досвід роботи
Шеф кухар
з 05.2024 по 09.2024
(4 місяці)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі, замовлення сировини,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.
Шеф-повар
з 11.2021 по 09.2022
(10 місяців)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.
Шеф-повар
з 05.2021 по 10.2021
(5 місяців)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.
Головний технолог
з 03.2020 по 10.2023
(3 роки 7 місяців)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту, прийомка сировини по кількості та якості , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.
Технолог харчової промисловості,шеф кухар
з 09.1989 по нині
(35 років 11 місяців)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль виробничих процесів ,санітаріі,навчання працівників, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією
Технолог харчової промисловості
з 06.1989 по 09.2009
(20 років 3 місяці)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)
Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. та калькуляційних карт,розрахунок собівартості готовоі продукціі,складання цін реалізаціі,проведення контрольних проробок, контроль за технологічним процесом приготувення готовоі продукціі та н/ф,складання нотацій на продукцію яка реалізується в торгівельну мережу , контроль за дотриманням сан. норм при здійсненні технологічного процесу , робота( заповнення ) документаціі по НАССП,проведення занять з працівниками по дотриманню правил з санітаріі та гігієни на виробництві,проведення майстер класів.Контроль за виробничими процесами цехів :кулінарний,кондитерський,рибний,мясний,вафельний).
Освіта
ДИСТ Донецкій інстітут предпрінімательства та
Технологичний,технолог громадського харчування, Донець
Вища, з 1985 по 1989 (4 роки)
Інженер -технолог харчового виробницва,керівник харчовоі промисловості. Диплом кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- MS PowerPoint
- MS Access
- MS Outlook
- EmailOpenViewPro
- Express
- Mirramail
- Висока працездатність
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Розглядає посади: Технолог харчової промисловості (виробництво н/ф), Технолог дитячого харчування
60 000 грн
Київ, Суми, Шостка
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, ресторан Колиба харчова промисловість, 1 рік 4 місяці
- PRO
Розглядає посади: Технолог харчового виробництва, шеф-кухар, Майстер виробничого навчання
60 000 грн
Київ, Одеса, ще 2 міста
Вища освіта · Повна зайнятість
- Щеф-кухар, база відпочинку, 2 роки 4 місяці
- Технолог рыбного цеха, рыбный цех по производству рыбной продукции, 1 рік 5 місяців
Розглядає посади: Технолог з технології харчування, шеф-кухар, Технолог кондитерського виробництва, Вахтер
60 000 грн
Київ, Одеса, ще 2 міста
Повна зайнятість
- Шеф-кухар, База відпочинку, 3 місяці
- Шеф-повар, База відпочинку ВЕТЕРОК, 5 місяців
- PRO
60 000 грн
Київ, Ізмаїл, Шостка
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, Меркурий база отдыха, 4 місяці
- Шеф-повар, База відпочинку ВІТЕРЕЦЬ, 2 роки 4 місяці
Схожі кандидати
-
Завідувач кондитерського виробництва
Київ -
Директор з виробництва
Київ -
Технолог
Одеса -
Завідувач виробництвом
50000 грн, Київ, Вінниця , ще 5 міст -
Керівник транспортного відділу
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Майстер-технолог, помічник технолога, головного виробництва
Київ