Резюме від 2 вересня 2023 Файл

Софія

Адміністратор

Вік:
24 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Долина, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Копчак Софія Василівна, 28.07.1999р.н.,
українка, громадянка України, зареєстрована за адресою: с.Максимівка, Калуський р-н, Івано-Франківська обл., вул. В.Чорновола, буд.5.
паспорт (ID-card) 000028929 , виданий 03.03.2016 р., орган , що видав : 2617
моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта (вища):
• закінчила у 2018 році «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» за спеціальністю «Початкова освіта». Під час навчання активно брала участь в організації заходів навчального закладу, активно проходила практику в загальноосвітніх школах міста Івано- Франківськ. Кваліфікація: вчитель початкових класів та вчитель англійської мови в початковій школі;
• закінчила у 2021 році «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за спеціальністю « Психологія». Під час навчання активно проходила практику в закладах системи освіти (дошкільної та загальноосвітньої), а також медичних установах. Факультет психології надав можливість розвиватись всебічно на додаткових курсах та практичних заняттях поза межами навчання. Кваліфікація: ступінь вищої освіти бакалавр, галузь знань «Соціальні та поведінкові науки» спеціальність «Психологія», освітня кваліфікація «Бакалавр з психології».

Досвід роботи:
• в період з 16.05.2018р по 16.11.2018 р працювала в «Soho Restaurant Karaoke Bar» на посаді офіціанта. В обов’язки входило: комунікація та консультація відвідувачів, володіння програмою 1С, контроль чистоти залу та приладдя,
• в період з 17.11.2018 по 11.06.2019р. працювала в «Soho Restaurant Karaoke Bar» на посаді адміністратора. В обов’язки входило: контроль якості роботи персоналу, комунікація з гостями, складання бенкетних меню, контроль своєчасної видачі страв кухні та замовлень бару, вирішення конфліктних ситуацій з гостями (при їх наявності), оформлення щоденного звіту.
• в період з 17.11.2018 по 11.06.2019р. паралельно працювала в «Good Sushi Delivery
», що знаходились в закладі «Soho Restaurant Karaoke Bar» оператором- пакувальником. В обов’язки входило: прийом та оформлення замовлення, консультація клієнтів, контроль якості роботи повара, пакування та складання маршруту замовлень, розрахунок кур’єрів, щоденне оформлення звіту.
• в період з 06.12.2019р по 29.06.2021 р працювала на ПП Назарук В.Г. «3303» на посаді старший оператор - пакувальник.
За хороше виконання роботи отримала підвищення на посаду адміністратора з 01.07.2020р. В обов’язки входило: комунікація з клієнтами, пакування замовлень,
складання маршруту по місту, щоденне оформлення звіту, розподіл обов’язків інших операторів-пакувальників на зміні, контроль якості видачі страв, складання графіку роботи на місяць, контроль чистоти місць роботи.
• в період з 13.02.21р. по сьогодні працюю в АТ Ідея Банк, оператор дистанційного стягнення заборгованості. В обов’язки входить стягнення заборгованості клієнтів дистанційно, оформлення телефонних дзвінків, спілкування в месседжерах .

Додаткова інформація/навички:
• сімейний стан: неодружена;
• проходження 3-х рівневого курсу з психології: «Character Internatiol, Inc» (2015р.- 2018р.)
• володіння мовами: українська (рідна), англійська (А2);
• шкідливі звички відсутні;
• ріст 170 см.;
• вага 55 кг.;
• група крові «2» резус фактор «-» (негативний);
• медичних протипоказань та алергії немає;

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Адміністратор
Івано-Франківськ, Дистанційно

Адміністратор рецепції, помічник керівника
Івано-Франківськ, Київ, Умань

HR-менеджер, адміністратор
Івано-Франківськ, Дистанційно

Адміністратор
Івано-Франківськ

Адміністратор рецепції
Івано-Франківськ

Адміністратор
19000 грн, Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: