Резюме від 3 лютого 2024 Файл

Геннадій

Інженер-механік

Вік:
52 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Чернівці (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Герула Геннадій Ярославович
Народився: 2 січня 1972 року.
Місто Інта Комі АРСР
Служба армії: 1989 – 91год.

Закінчив:
1. Політехнічний технікум, "Технік технолог, організатор виробництва", Спеціальність: - Судновий механік (закінчив з відзнакою)
2. Одеський політехнічний університет, «Економіка підприємства» Спеціальність: – Інженер – економіст;
3. Знання ПК – досконало (офісні програми).
4. Одружений, є двоє дітей 20 та 11 років.
5. Водій, маю категорії В та В1, без аварійний водійський стаж 26 років.
6. Моб. тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Вільно читаю техдокументацію та знаю, як проводити поетапно роботу складання деталей та вести контроль виробів за операціями. Знаю весь міряльний інструмент і як ним користуватися. Можу проектувати, рахувати деталування та готувати специфікацію на одиницю виробу. На НГЗ працював механіком дільниці Декомпозиції ГЛП, де проводив ремонти технологічного обладнання.
Працював плановому відділі, провідним інженером із запчастин основного виробництва ГЛП та заміщав головного економіста Цеху ГЛП основного виробництва. Перейшов працювати інженером у відділ охорони праці та пром-безпеки, де вів роботу з розробки інструкцій, різних положень для підприємства, інспектував закріплені підрозділи, проводив усі можливі тренінги, був корпоративним менеджером з навчання, брав участь у розробці проектів, один із яких у Москві зайняв перше. місце за темою – «Поведінковий аудит» і мною була створена електронна програма з моніторингу безпеки праці. Яка й досі використовується у всіх підприємствах компанії «Русал».
Пішов з посади, через малу заробітну плату і немає професійного зростання. З 2010 року працювало за контрактом у Росії, місто Санкт-Петербург за спеціальністю технолог зі збирання металоконструкцій на підприємстві «Клімат техніка». З 2014 року я працюю у МСП «Ніка – Тера» (Морський Спеціалізований Порт) у місті Миколаїв, на посаді інженера – механіка ділянки РМУ. У мої обов'язки входить, утримання у справному стані – всі вантажопідйомні механізми, верстатне обладнання та технологічний транспорт.
На моїй ділянці ми робили ремонти обладнання гідравліки, пневматичних систем, різних типів насосів, редукторів, систем витяжної вентиляції та компресорів. Я складаю графіки ППР, ТО та веду технічну документацію з Гп/м, компресорів та рухомої техніки, займаюся складанням щомісячних заявок (1С, заявок ТМЦ та МЦ, а також списань та обліку) на закупівлю запасних частин.
Там же, у 2017 році було переведено з підвищенням, на посади групового – механіка вантажного району №4 (масляний термінал). Першочергове завдання при вступі на посаду було поставлено головним інженером порту, це проведення робіт з підготовки терміналу робочого стану і запуск його роботи.
До моїх обов'язків входить, утримання у справному стані обладнання вантажопідйомних механізмів проводив як ТО так і поточні ремонти, організовував планові ремонти згідно з річним графіком, трубопроводами (працюючими під тиском), гвинтовими насосами, запірною арматурою, масляними резервуарами, запобіжними клапанами та пристроями, компресорним обладнанням . Так само, ведення всієї технічної документації, вести контроль над працюючим обладнанням для приймання та відвантаження олії, вести контроль над роботою підлеглого мені змінного (інженерного) персоналу.
Взявши мене, на роботу, ви отримаєте активну та відповідальну в роботі людину, яка знаходить спільну мову з будь-якими типами людей. Не йде на конфлікт, а шукає толерантного вирішення проблеми. Здатний до навчання та вдосконалення Себе та підлеглих у колективі, товариський та без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Інженер-механік
Івано-Франківськ

Головний інженер, механік, начальник виробництва, цеху, керівник
30000 грн, Івано-Франківськ, Кропивницький, Чернівці

Инженер-механик
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Інженер-механік
12000 грн, Івано-Франківськ

Інженер-механік
20000 грн, Івано-Франківськ, Надвірна

Інженер (механіка і енергетика)
20000 грн, Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: