Резюме від 19 квітня 2024

Володимир

Директор, заступник директора

Вік:
59 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2002 по нині (21 рік 9 місяців)
"Химэксиммаш"

Додаткова інформація

У діловій сфері працюю з початку 90-х років. Основний напрямок діяльності - сфера виробництва та впровадження нових технологій . З 1991 року являвся засновником та директором приватного Підприємства «Мальва» сфера діяльності торгівля медикаментами та виробництво запатентованого виробу «Афродіта» сфера – медицина. Підприємство мало всі дозволи та ліцензії МОЗ. З 1995 року заснував та очолив приватне підприємство «Альфа» діяльність - виробництво насосних агрегатів з нержавіючої сталі ХН28МДТЛ індекс «И» для особливо текучих кислотних середовищ, марка насосного агрегату «АХ200-150-400И» комерційна назва «Вектор» . Сфера застосування хімічна та цукрова галузь. Виробництво продовжувалось до 1999 року в тому числі і на заснованому мною підприємстві «Альфа Д1000» код ЕДРПОУ 25211117. З 2002 року разом зі співзасновниками заснували ТОВ «Хімексіммаш» код ЕДРПОУ 32033655 в якому я являюсь директором з дня заснування і по нині. Основна діяльність - впровадження енергозберігаючих технологій в системі перекачки газу, магістральних газопроводів. Являюсь автором патенту № 77782. Патент був куплений НАК «Нафтогаз України» ДК «Укртрансгаз» по договору з авторами патенту. Технологія впроваджена. Крім патентів які були реалізовані є і інші розробки, в основному сфера машинобудування, холодильні агрегати, трібологія.
Досвід роботи в сферах торгівлі та виробництва 30 років.
Електронна пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») , [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефони для зв’язку. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати