Резюме від 19 квітня 2024 Файл

Володимир

Директор, заступник директора, регіональний менеджер

Вік:
59 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Бережний Володимир Володимирович.
Дата народження 20 травня 1964 року. Освіта вища, гуманітарна.
У діловій сфері працюю з початку 90-х років. Основний напрямок діяльності - виробництво та впровадження нових технологій .
1. З травня 1991 року являвся засновником та директором приватного Підприємства «Мальва» діяльність - торгівля медикаментами та виробництво виробу власної розробки «Афродіта» (виріб був запатентований) сфера застосування – медицина, гігієна. Підприємство мало всі дозволи та ліцензії МОЗ. Також підприємство займалось автомобільними перевезеннями, мало у своїй власності три вантажних автомобіля з утепленими кунгами. Сфера діяльності - автоперевезення і торгівля, торгівельні партнери в Прибалтиці, Росії, Польщі. Ця діяльність продовжувалась до 1996 року.
2. З 1995 року заснував та очолив приватне підприємство «Альфа» діяльність - виробництво насосних агрегатів з нержавіючої сталі ХН28МДТЛ індекс «І» для особливо текучих кислотних середовищ, марка насосного агрегату «АХ200-150-400И» комерційна назва «Вектор» . Сфера застосування хімічна та цукрова галузь. Виробництво продовжувалось до 1999 року в тому числі і на заснованому мною підприємстві «Альфа Д1000» код ЕДРПОУ 25211117. Де я являюсь і засновником, і директором.
3. З 2002 року разом з партнерами заснували ТОВ «Хімексіммаш» код ЕДРПОУ 32033655 в якому я являюсь основним бенефіциаром та директором з дня заснування і по нині. Основна діяльність – розробка та впровадження енергозберігаючих технологій в системі перекачки газу, магістральних газопроводів. Являюсь автором патенту № 77782. Патент був куплений НАК «Нафтогаз України» ДК «Укртрансгаз» по договору з авторами патенту. Технологія впроваджена. Крім патентів які були реалізовані є і інші розробки, які знаходяться в стадії впровадження, в галузях машинобудування, холодильних агрегатів, трібології.
4. З 2016 року по 2021-й, займався як приватний підприємець, капітальним ремонтом автотранспорту, в основному кузовний ремонт автобусів. Ремонт мав повний цикл, «під ключ».
5. Маю посвідчення водія категорії «С».
Досвід роботи в сферах торгівлі та виробництва 30 років.
Електронна пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») , [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон для зв’язку. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: