Резюме від 7 квітня 2024

Андрій

Маркетолог, продавець, дизайнер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму

Маркетолог, Івано-Франківськ
Незакінчена вища, з 2021 по 2024 (3 роки)

Знання і навички

Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Adobe Photoshop MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Access MS Outlook Графічні редактори Графічний дизайн Adobe Продаж одягу Наполегливість Пунктуальність Креативність Комунікабельність Доброзичливість Здатність до навчання Відповідальність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

• Володію високими навичками прямого продажу. Є досвід роботи в продажі одягу (онлайн та офлайн), це дало мені розуміння процесу продажу і вміння працювати з клієнтами.

• Швидко навчаюсь незнайомій мені роботі: Маю високу здатність до швидкого навчання і адаптації до нових робочих завдань. Впевнений, що зможу швидко освоїти нову область і приступити до роботи з максимальною ефективністю.

• Photoshop та написання унікальних текстів: Маю навички роботи з графічним редактором photoshop і можу створювати привабливий контент, та обробляти фото. Також володію навичками написання унікальних текстів без плагіату.

• Займався веденням Instagram магазину одягу аккаунт "a.ya.nami". Вмію створювати привабливий та продаючий контент, знаю основи таргету та пробував налаштовувати таргетовану рекламу та досягав успішного запуску реклами.

• Досвід друку на одязі та знання сучасних методів друку: Маю досвід у друці на одязі з використанням термотрансферу. Також маю знання різних видів сучасного друку: сублімація, шовкографія, DTF-друк, термонтрансфер.

• Цікавлення сучасними трендами: Зацікавлений у сучасних трендах, постійно слідкую за новими тенденціями та інноваціями. Маю інтерес до сучасних трендів у стилі одягу, знайомий з сучасними культурами.

Загалом : У мене є навички та досвід у прямих продажах, навички в графічному редакторі, написанні текстів, веденні інтернет магазину, а також знання в галузі друку та інтерес до сучасних трендів. Маю високу здатність до швидкого навчання і готовий використовувати ці навички для досягнення успіху у новому проекті чи команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: