Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Тетяна

Провідний інженер з охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу охорони праці

з 03.2022 по 08.2022 (5 місяців)
УАП ТОВ «Фішер-Мукачево», Мукачево (Робочі спеціальності, виробництво)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Організація навчання працівників з питань охорони праці та цивільного захисту. Організація проведення періодичних медичних оглядів. Інші обов’язки.

Від Інженер з охорони праці та пожежної безпеки, до Начальник відділу охорони праці

з 10.2015 по 01.2022 (6 років 3 місяці)
ТОВ "Нова Пошта", Запоріжжя (Транспорт, логістика)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки. Керівництво роботою відділу охорони праці (штат 37 осіб). Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018, контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки, проходження сертифікаційних, наглядових, ресертифікаційних аудитів на відповідність вимогам вказаного стандарту. Розробка та впровадження системи електронних приписів з охорони праці та пожежної безпеки в межах компанії. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання надзвичайних ситуацій (загоряння, травми, аварії). Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Проходження комплексної перевірки Головного управління Держпраці та ДСНС у 2016р. Складання бюджету з охорони праці та пожежної безпеки на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці та пожежної безпеки. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Інші обов’язки.

Інженер з охорони праці

з 08.2015 по 10.2015 (2 місяці)
ТОВ «Запорізький теплоенерго проект» (будівельно-монтажна), Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці. Розробка документації з охорони праці та пожежної безпеки.

Інженер з охорони праці

з 03.2015 по 05.2015 (2 місяці)
ДК Біола ПрАТ Ерлан, Дніпро (соки, води), Дніпро (Соки, води)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та пожежної безпеки.

Начальник відділу охорони праці

з 05.2001 по 10.2014 (13 років 5 місяців)
Комунальне підприємство з теплопостачання "Вуглик" Горлівка (теплопостачання, водопостачання, водовідведення), Горлівка (Послуги для населення та бізнесу)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці та пожежної безпеки. Розробка комплексних заходів щодо охорони праці та пожежної безпеки, планів, програм покращення умов праці, попередження виробничого травматизму. Підготовка проектів наказів з питань охорони праці, пожежної безпеки та внесення їх на розгляд роботодавцю. Забезпечення своєчасного складання звітності з охорони праці. Керівництво працівниками служби. А також виконання інших вимог чинної посадової інструкції.
Крім того займалася оформленням ліцензій: на вироблення, транспортування та постачання теплової енергії, водопостачання та водовідведення; виконання будівельних видів робіт, а також дозволу Держнаглядохоронпраці на початок виконання вищезазначених робіт.

Освіта

ВНЗ "Київський університет ринкових відносин"

Правознавство, підприємницьке право,, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

викладач-інструктор з надання немедичними працівниками домедичної допомоги

грудень 2021

внутрішній аудитор систем менеджменту ОЗ і БП у відповідності до вимог і положень міжнародного стандарт ISО 45001:2018

Сертифікат від 26.09.2019р.

•ризик-орієнтовний підхід в системах менеджменту, стандарт ISO 31000:2018

сертифікат від 20.11.2018р.

концепція реформування системи управління охороною праці в Україні на основі управління ризиками. ISO 45001:2018

Сертифікат від 27.02.2019р

внутрішній аудитор систем менеджменту ОЗ і БП у відповідності до вимог і положень міжнародного стандарт ISО 45001:2018

2022

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Microsoft Dynamics AX Розрахунок бюджету з охорони праці на рік Розроблення програми перспективного розвитку на 3 роки Розроблення ТЗ для побудови системи електронного припису Розробка навчальних програм з безпеки праці

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: