Резюме від 19 січня 2024 PRO

Тетяна

Менеджер з тренінгових програм, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу охорони праці і екології

з 03.2022 по 09.2022 (6 місяців)
УАП ТОВ "Фішер-Мукачево", Мукачево (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація і впровадження Системи управління охороною праці. Організація та проведення тренінгових навчань персоналу з безпеки праці та охорони здоров'я. Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Розробка тренінгових програм для персоналу. Інші обов’язки.

Від інженера з охорони праці до начальника відділу охорони праці

з 10.2015 по 01.2022 (6 років 3 місяці)
ТОВ Нова Пошта, Запорожье (Транспорт, логістика)

Організація і впровадження Системи управління охороною праці. Керівництво роботою відділу охорони праці (штат 37 осіб). Організація та проведення тренінгових навчань персоналу з безпеки праці та охорони здоров'я. Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018, проходження сертифікаційних, наглядових, ресертифікаційних аудитів на відповідність вимогам вказаного стандарту. Розробка та впровадження системи електронних приписів з охорони праці в межах компанії. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Проходження комплексної перевірки Головного управління Держпраці у 2016р. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Розробка тренінгових програм для персоналу. Інші обов’язки.

Начальник відділу охорони праці

з 05.2001 по 01.2015 (13 років 8 місяців)
КП по ТП "Вуглик", Горловка (Вироблення та поставка опалення та ГВС)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці та пожежної безпеки. Розробка комплексних заходів щодо охорони праці та пожежної безпеки, планів, програм покращення умов праці, попередження виробничого травматизму. Підготовка проектів наказів з питань охорони праці, пожежної безпеки та внесення їх на розгляд роботодавцю. Забезпечення своєчасного складання звітності з охорони праці. Керівництво працівниками служби. А також виконання інших вимог чинної посадової інструкції.
Крім того займалася оформленням ліцензій: на вироблення, транспортування та постачання теплової енергії, водопостачання та водовідведення; виконання будівельних видів робіт, а також дозволу Держнаглядохоронпраці на початок виконання вищезазначених робіт.

Освіта

ВНЗ "Київський університет ринкових відносин"

Правознавство, підприємницьке право, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

З надання немедичними працівниками домедичної допомоги "Викладач-інструктор"

2020

Внутрішній аудитор систем менеджменту охорони здоров'я і безпеки праці у відповідності до вимог і положень міжнародних стандарті

2019

з надання першої домедичної допомоги на робочому місці "First aid at work"

2020

Перша допомога на робочому місці

2021

ризик-орієнтовний підхід в системах менеджменту, стандарт ISO 31000:2018

2018

Внутрішній аудитор систем менеджменту охорони здоров'я і безпеки праці у відповідності до вимог і положень міжнародних стандарті

2022

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Microsoft Dynamics AX Розрахунок бюджету з охорони праці на рік Розроблення програми перспективного розвитку на 3 роки Розроблення ТЗ для побудови системи електронного припису Розробка навчальних програм з безпеки праці

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Дєньгін Віталій

    Дєньгін Віталій

    Директор департаменту охорони праці з 2017р. по березень 2021р., ТОВ "Нова Пошта"

    Контактні дані приховані
  • Сало Роман

    Сало Роман

    Начальник відділу попередження травматизму на терміналах, ТОВ "Нова Пошта"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Авто у наявності, готовність до роз'їздного характеру праці

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: