Резюме від 19 березня 2024

Денис

Маркетолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Графічний Дизайнер

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Торба, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Не можу назвати себе дизайнером, тому що в моєму розумінні, дизайнер це людина яка створює щось абсолютно нове. Я своєю чергою працюю по брендбуку компанії, і більше поєдную гармонійно елементи, і роблю так, щоб той товар захотіли купили наші гості. Тому я люблю себе називати "макетолог", поєднуй елементи так, щоб людям було цікаво. В першу чергу люба робота повинна викликати емоцію, будь-яку, але емоцію!
Стосовно уміння, переважно працюю в Adobe Photoshop та Coreldraw (є розуміння роботи у figma та illustrator, але оцінюю свої скіли в них погано)
Оцінюю свої знання основних редакторів junior+, через причину, що для створення макетів для ритейлу використовую, дуже вузький набір інструментів. Головна задача для дизайнера в ритейлі - це дедлайни, і з цим в мене проблем немає, іноді вистачає часу, і щось креативне зробити, за це мене і керівництво хвалить. Коротко, навчився заробляти гроші на мемах.

Адміністратор Додатку

з 06.2022 по нині (2 роки)
Сімейна Лавка, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Додаток мережі маркетів коло дому. Адміністратор додатка, це ще той салат. Я фактично дизайнер, створюю макети, і всі візуалочку в ньому, тільки не інтерфейс додатка, а його наповнення, паралельно лею акції на товар, знижки, кешбеки, акції тощо. Також проводжу аналітику відгуків, звантаження та продажів з додатком. Масштаб роботи досить великий, і дуже динамічний, тому що виникаю море проблем, які потрібно вирішити на вчора. Але знаєте, мені подобається, це крутий скіл, коли ти поєднуєш маркетинг, дизайн та ще і супорт. Якщо коротко, певно це СММ тільки для додатка. З досягнень я можу сказати, багато, але я розумію, що це не виключно моя заслуга, а взаємодії керівників маркетів, моїх колег по маркетингу та безпосередньо керівництва. Та я все-таки трохи похвалюся. За 10 місяців загальна кількість користувачів збісилася втричі, продажі з додатком стали аналогічні, також співвідношення покупок з додатком і загальною кількістю на порядок виросли в якісному співвідношенні. Також безпосередньо контент виріс, з однієї новин в тиждень, до 5-7 новин. Але повторюся, це комплексна заслуга моїх колег та мене.

Менеджер з продажу

з 01.2021 по 02.2021 (1 місяць)
RH, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Остання моя спроба, спробувати себе в продажах. Але я не можу не похвалити компанію, бо вже на етапі співбесіди, це цілий квест із завдань, бесід, і мене розпитали від, а до я. Компанія, де я потрапив до левів від світу продажів, тренінги, курси, читання спеціалізованої літератури. Мені здавалося, що в той момент вони могли зробити продажником навіть одноклітинну аміобу, але не мене. Вони побачили мою схильність до творчої сфери, але війна, і ми розійшлися. Та я багато чого взяв для себе від стажування в цій компанії, організація та структурування своїх задач.

Контент менеджер

з 12.2020 по 09.2021 (9 місяців)
Jeansoman, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Адміністрував сайт.
Фото в студії нових товарів, їх обробка в редакторі, та заливав їх в канали продажу (каталог, сайт, вайбер, телеграм тощо) Ну і контроль за цими каналами.

Менеджер з продажу

з 10.2020 по 12.2020 (2 місяці)
SV Motors, Чернівці (Автобізнес та автосервіс)

Захотів спробувати себе в цій галузі, тому що обіцяли гарні гроші, і цікава сфера, авто з США. Напевно мене навіть більше підкорила допитливість, як то все працює. За короткий термін, я зрозумів, що все такі я не хочу займатися продажами.
Але можу вам порадити цю компанію, там справді хороші спеціалісти, які горять своєю справою, і в першу чергу не хочуть порадити, а не впарити.

Менеджер з продажу

з 06.2020 по 11.2020 (5 місяців)
Jeansomen, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продавав одяг гуртом. Переважно це було в телефонному режимі, та месенджерах. Продажі звичайно були не ух, та власник масштабувався, і мені паралельно падали інші обов'язки. Про які я написав в іншому досвіді роботи. Тому можу лише подякувати, за те що дали мені розкритися в іншій галузі.

Туристичний менеджер

з 01.2019 по 10.2019 (9 місяців)
Навколо Світу, Чернівці (Туризм)

Було цікаво себе спробувати "за спеціальністю". Підбір та продаж туристичних послуг. Продаж без бази клієнтів в мінливо туристичному бізнесі це вже досягнення. хД А якщо чесно, моїм досягненням було те, що я швидко став самодостатнім спеціалістом, і досить самостійно приймав рішення, навіть по таким питанням як співпраця з новим оператором. На жаль, я потрапив в компанію, яка переживала не кращі свої часи, а моїх знань, і досвіду на той час не вистачало, щоб витягнути компанію на новий рівень.

Офіціант

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
Готель в Італії "New Zanarini", Річоне (Готельно-ресторанний бізнес)

Цей досвід роботи хочу вказати, бо я не соромлюся за те, що я був офіціантом. Взагалі, це була важка робота (12-14) в режимі нонстоп. Та нею я можу гордитися, тому що я зрозумів, що гроші заробляються важким шляхом, і потрібно розвиватися, щоб вони приходили легше.

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Географічний, Черновцы
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Знання і навички

Adobe Photoshop MS Office Adobe Premiere Pro Adobe Фотозйомка Креативність Графічний дизайн

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Позиціоную себе як контент-менеджер, тому що в моєму розумінні, контент - це будь-який творчий продукт зроблений людиною.
Наразі я працюю адміністратором додатка, і роблю досить широкий спектр задач, який наповнення (дизайн, онлайн листівки, акції, знижки, збільшений кешбек тощо) а також проводжу аналітику по додатку.
Паралельно також працюю дизайнером для мережі супермаркетів (борди, листівки, онлайн макети в соц мер., сайту, тощо)
Залишаю посилання на роботи (це чисто робочі макети, які я робив додаток протягом 10 місяців)
https://drive.google.com/drive/folders/1voTlaFWvN-emH8paoK2b627kd0ET0K9_?usp=share_link

Також мої хобі, яке по трохи переростає в роботу є фотографія.
Займаюся фото близько року.
Посилання на мої роботи (якщо не покличете на співбесіду, то хоч на фотосесію)
https://www.behance.net/d18f28db
Також для тих, хто боїться переходити по невідомому посиланню, залишу посилання на instagram (підписка буде гарним бонусом перед співбесідою)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Трохи про себе, я людина з дуже широким полем інтересів. Мене цікавить баскетбол і в той час шахи, я люблю нову школу репа, а паралельно рок 60-их.
Можу говорити як про космос, і перспективи життя на одному з супутників Юпітера, а паралельно цікавитися, хто ж там у фінал ЛЧ пройде. Розглядаю кінематограф як хоббі, люблю в ньому копирсатися, дізнаватися хто то зняв, і на яку камеру, і чому саме ця сценарна гілка спрацювала.

Але не думайте, що якийсь мрійник, і тут всяке таке пише. Я так само із захватом можу сидіти робити аналітику, а ще і коли ти розумієш і маєш інструменти, як і з її допомогою можна на неї впливати.
Також, часто приходять ідеї, які стосуються бізнеса в якому я працюю, а іноді ми їх реалізуємо.

Живу по принципу: "Не вчися економити, вчися заробляти більше"
"Ну дали тобі лимон, то починай любити лимонад"

Я ще не продав вам себе?

Але є нюанс, я себе комфортно відчуваю, на своїй теперішні посаді в своїй компанії. Мене тут цінять, поважають, і що головне дослуховуються.
А ще я вговорив Генерального Директора, купити тенісний стіл!

Тому, добре подумайте над своєю пропозицію, перед тим як мене набрати.
Дякую, якщо ви це все читали, ви вже лапочка і молодець!

Схожі кандидати

SMM-менеджер, маркетолог, таргетолог
30000 грн, Чернівці, Вінниця , ще 8 міст

Помічник маркетолога
Чернівці, Дистанційно

Маркетолог
Чернівці, Дистанційно

Інтернет-маркетолог
Чернівці, Київ, Львів

Маркетолог, керівник, консультант відділу маркетингу та продажів
Чернівці, Вінниця , ще 4 міста

Помічник маркетолога
Чернівці, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: