Резюме від 3 листопада 2022 PRO

Тетяна

Репетитор історії України

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель історії

з 01.2022 по 02.2022 (1 місяць)
Міський опорний заклад

Освіта

Чернівецький університет ім. Федьковича

Історичний. Викладач історії та суспільствознавства, Чернівці
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Знання і навички

MS Word Користувач ПК Репетиторство Викладання

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Шкільний учитель. Звання методист. Стаж роботи 25 років. В доступній формі роз'яснюю складний матеріал для запам'ятовування, адже маю величезний досвід. Мої учні складають ЗНО на 190+ бали та вступають в кращі ВНЗ України та Європи. Записуйтесь на перше пробне заняття за пів ціни! І Ви зрозумієте, що зробили правильний вибір! Індивідуальний підхід до кожного. Маю свої онлайн матеріали, за якими ми зможемо продуктивно займатись. Всі матеріали гарно структуровані та наочні. Ви запам'ятаєте всі необхідні портрети, будівлі, карти надовго! Заняття проходять на платформі ZOOM. З нетерпінням очікую учнів на заняттях!
Закінчила Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича. Магістр. Володію досвідом роботи по підготовці учнів до здачі ЗНО з історії України. Викладаю на українській мові. Безперевно покращую свої знанні, проходжу курси, воркшопи та вебінари для покращення, в першу чергу, своїх знать та професійного розвитку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: