Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Ольга

Project-менеджер, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SMM-менеджер

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Art&Health HUB by ZELO, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

На цьому робочому місці я займаюся розробкою та впровадженням стратегії соціальних мереж у Facebook, Instagram; створенням та керуванням привабливим вмістом соціальних мереж; написанням текстів для публікацій у соціальних мережах. Я розробила і провела креативні кампанії в соціальних мережах, які призвели до збільшення кількості реєстрацій на події та участі на 30%.

Керівник відділення

з 01.2019 по 06.2023 (4 роки 5 місяців)
АТ КБ Приватбанк, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Організовувала робочий процес відділення, забезпечувала його ефективність та результативність у всіх операційних процесах. Контролювала дотримання різних стандартів та KPI, враховуючи законодавчі та нормативні вимоги. Взаємодіяла з юридичними та фізичними особами для вирішення різноманітних питань і проблем. Надавала компетентні консультації клієнтам мікробізнесу

Освіта

Харківський навчально-науковий інститут УБС

Банківської справи, Харків
Вища, з 2011 по 2017 (6 років)

Упродовж студентських років у університеті я брала активну участь в різноманітних заходах та ініціативах. Моє залучення включало участь у важливих олімпіадах і конкурсах, вступи в ролі старости та члена студентської ради. Крім того, я була членом гуртка сучасного танцю, де розвивала свою творчість та виражала себе через мистецтво руху. Мої можливості для освітнього зростання були розширені завдяки участі в програмах обміну досвідом та додатковому навчанню за кордоном, зокрема в Польщі та Латвії. Ці досвіди поглибили мої знання та покращили мої навички, що стало важливим внеском у мій життєвий шлях.

Додаткова освіта та сертифікати

UI/UX Designer, GoIT

січень 2022 - липень 2023
Сертифікат

Project manager, GoIT

травень 2023 - серпень 2023
Сертифікат

Цифрова освіта, Дія

січень 2024
Сертифікат

Знання і навички

Project management Product management SMM Копірайтинг Бізнес-аналіз Customer orientation Content Management System Confluence Miro Jira Figma Canva Проведення зустрічей в Zoom Kanban Trello Google Docs Google Sheets Google Analytics Google Meet Google Slides MS Office Scrum Waterfall Adobe Висока працездатність Креативність Клієнтоорієнтованість Бажання вчитися і розвиватися Організаторські здібності

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Рекомендації

Daniielian Tyhran

Daniielian Tyhran

IT Project Manager, ScrumLaunch

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Привіт! 😉

Я - особистість з енергійним лідерським підходом, стратегічним мисленням, а також високорозвиненими комунікаційними навичками. Готова розгорнути нову главу в своїй кар'єрі як менеджер проєктів. Універсальний професійний бекграунд, який включає успішний керівний досвід роботи у банку та SMM-напрямок соціального проєкту, формує у мене нестандартний підхід до завдань і глибоке розуміння потреб різних груп. Готова принести свіжий погляд та сприяти досягненню нових висот у вашій команді!

З радістю чекаю на співпрацю з крутою командою! 🧡

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: