Резюме від 12 вересня 2023 PRO

Володимир

Водій, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
ТОВ"Дозор Сервіс", Київ (Сфера обслуговування)

Водіння автомобіля, допомога при сервісному обслуговуванні вогнегасників, заповнення і ведення документації, звітність за продіяну роботу яка була надата керівкиком.

Іженер

з 10.2020 по 06.2021 (8 місяців)
ТОВ "Десна Агро", с.Літки (Сільське господарство, агробізнес)

Заміщення вакантної посади механіка, інженер-механіка, завгара, начальника транспортного відділу, складання переліку необхідних запасних частин до контролю виконання робіт, проведення сервісних робіт з техобслуговування с/г інвентаря, тракторів та автомобілів, складання плану ТО і ремонту, облік витрати ПММ, виїзні роботи та ремонти на лінії.
MS Office, Internet –користувач

Механик РТЦ

з 12.2018 по 04.2020 (1 рік 4 місяці)
ДП "Корюківське лісове господарство", Корюковка (Лисовая охорона)

Контроль за технічним станом автотранспорту, закупка запасних чястин, контроль ведення документації запасних чястин на складі, проводити інструктажі по охороні праці і ведення документації,введение табеля работників ТРЦ.

Водій

з 04.2018 по 11.2018 (7 місяців)
ПП" Восход-Оптик", Харків (Оптовая продажа оправ)

Слідкувати за чистотою и технічним станом автомобіля,доставка менеджера по маршруту, робота по всій тереторії України кроми окупованих тереторій, графік работи з понеділка по пятницю командировки, робота на своєму автомобілі

Водій директора

з 09.2017 по 03.2018 (6 місяців)
ДП "Козелець-райагролісгосп", Козелець (Лісова охорона)

Слідкувати за чистотою і технічним станом автомобіля, виконувати всі завдання які були поставлені директором, ненормований робочий день, робота по всій тереторії Чернігівської області.

Водій

з 03.2017 по 08.2017 (5 місяців)
Пасажирські перевезення, Бровари (Транспорт, логістика)

Перевезення пасажирів на мікроавтобусі, автобусі по всей тереторії Украини, Нерегулярні перевезення, Київ-Одеса-Затока, Київ-Одеса-Коблево, Київ-Львів, Київ-Харьків, Київ-Миколаїв-Херсон, Киев-Жилізний порт-Лазурне, Київ-Кирилівка-Геніческ, Київ-Крим( Сімферопіль, Ялта, Феодосія), Київ- Сочі через Вороніж, Ростов.

Спеціаліст сектора мобільних лабораторій з виконанням обов'язків водія

з 01.2014 по 04.2016 (2 роки 3 місяці)
ООО"ВОСТОК", Київ (Оптова и рознічна торгівля нефтопродуктами)

Перевірка заправної колонки на долив і якість нефтопродуктів на АЗС, Метрологія, робота по всій тереторії України.

Водій мобільної лабораторії

з 06.2011 по 04.2013 (1 рік 10 місяців)
ТОВ" Інспекторат України", Одеса (Контроль якості топлива на АЗС і нафтобазах.)

Відбір проб на АЗС,нафтобазах,вагоноцистернах і відправка в лабораторію на аналіз, прийомка вагоноцистернів, перевірка мірником топливороздаточні колонки на АЗС,виїзд на гарячі ліні, робота по всій тереторії України.

Вадій експедитор

з 07.2010 по 01.2011 (6 місяців)
Сатурн Плюс, Бровари (Транспортування грузів по тереторії України)

Слідкувати за чистотою і технічним станом автомобіля, ремонт авто, проводити контроль за навантаженням і розвантаженням автомобіля, повна відповідальність за належний груз під чяс його транспортування, списання гсм по маршрутним листам, работа на автомобілях з полуприцепами, мерседес,ман,даф.

Особистий водій

з 04.2005 по 06.2010 (5 років 2 місяці)
ТОВ"Боголюбово", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Слідкувати за технічним станом автомобілів(мойка, сто, заправка),завозити і привозити дітей зі школи, проводити закупки продуктів харчювання на базарах і супермаркетах столиці, слідкувати за технічним станом будинку, квартири, нараховувати і виплачювати заробітню плату робітникам які обслуговують будинок і прибудинкову тереторію, виконувати всі доручення керівника, работа на автомобілях VIP класу MERCEDES S-CLASS W221 S350, BMW X5, TOYOTA Land Cruiser 100 VIP, LEXUS LX470, MAZDA 6.

Директор

з 01.1998 по 03.2005 (7 років 2 місяці)
СФГ"Явір", Сквирський р-н (Вирощування і продажа зернових культур)

Оранка, культивація, сівба, збір зернових культур, тваринництво, садівництво, ставкове рибництво, бугалтерія, работа на різних тракторах, комбаїнах і автомобілях, ремонт с\х техніки і автомобілів.

Водій директора КСП

з 08.1997 по 12.1998 (1 рік 4 місяці)
КСП"Промінь", Сквирський р-н (Сільське господарство, агробізнес)

Слідкувати за чистотою і технічним станом автомобіля, ремонт авомобіля, заправка пмм, виконувати всі поставлені задачі директора и бугалтерії.

Освіта

ВПУ-29

Молодшй спеціаліст, Сквира
Середня спеціальна, з 1993 по 1997 (4 роки)

Молодший спеціаліст, слюсар-ремонтник,тракторист- машиніст, водій, газоелектро зварювальник , агроном, зоотехнік.

Додаткова освіта та сертифікати

автошкола, відкрив категорії Д,Е

Лютий2006-квітень2006

Знання і навички

MS Word MS Excel Стаж роботи на тягачах мерседес, ман ,даф с полупричепами Мерседес, БМВ, Тойота, Мазда, Лексус, Фольксваген LT-35(46). Якість нафтопродуктів, метрологія Хороше знання автомобільних доріг України,Росії, Білорусії .

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

Іщенко Олег Іванович

Іщенко Олег Іванович

Директор ТОВ"Боголюбово", Боголюбово

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Після закінчення технікума працював в КСП"Промінь" водієм, після розпаду ксп у1998році створив своє фермерське господарство Явір, де займався вирощюванням і продажою зернових культур, після зміни месця проживання прийшлося закрити господарство у 2005р. після закриття господарства влаштувався на роботу водієм в ТОВ "Боголюбово", після звільнення с БОГОЛЮБОВО влаштувався водієм в ТОВ"Інспекторат України" на мобільну лабораторію (контроль якості палива), після звільнення став на облік у центир зайнятості і паралельно подробляв на маршрутці (рейс Київ-Сочі), посля закінчення терміну в центрі зайнятості продовжував працювати в сфері пасажирських перевезень на мікроавтобусі і автобусі, рейсы по всей території Украини, по закінченню тармін договору на пасажирських перевезеннях влаштувався на работу особистим водієм до директора лізгоспу і з ним пропрацював більше 6 років Маю свій автомобіль Фольксваген ЦЦ 2013 г,.при можливості можу працювати і на ній.
VIBER: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Водитель
Київ

Водій з власним автобусом
Київ

Водій особистий (виїзний)
77000 грн, Київ, Інші країни

Водій
Київ

Водій в сім'ю
Київ

Водій
Київ, Полтава , ще 2 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: