Евген
Шеф-повар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8125946
Досвід роботи
Кухар в сім'ї
з 01.2024 по нині
(4 місяці)
Часна будівля, Київ (Приватні особи)
Су-шеф
з 06.2023 по 12.2023
(6 місяців)
ресторан La Familia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення та проробітки нового меню ресторанів, та інших проектів.
Оновлення діючого меню.
Підпір персоналу для роботи в закладі.
Су-шеф
з 09.2022 по 05.2023
(8 місяців)
''Французькi Канiкули'', Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.
Су-шеф
з 02.2018 по 08.2022
(4 роки 6 місяців)
R-n Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
Су-шеф
з 05.2016 по 01.2018
(1 рік 8 місяців)
Администрація президента, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.
Шеф кухар
з 08.2014 по 10.2016
(2 роки 2 місяці)
Р - н Кантрі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
Су-шеф
з 05.2010 по 07.2014
(4 роки 2 місяці)
Р - н Эгоіст, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
Освіта
Коледж Ресторанного бізнеса
Молодший спеціаліст,Технік - технолог, Київ
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (3 роки)
ВЕКЕу КЕНТЕу
Кухар пятого розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Тренінг по підвищенню рівня обслуговування в закладах харчування
2010, 2 місяця
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися в нових умовах.
Схожі кандидати
Шеф-повар
Київ
Шеф-кухар
45000 грн, Київ
Шеф-повар
Київ
Шеф-повар, кондитер
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Су-шеф
28000 грн, Київ
Шеф-повар
45000 грн, Київ