Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Евген

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар в сім'ї

з 01.2024 по нині (4 місяці)
Часна будівля, Київ (Приватні особи)

Су-шеф

з 06.2023 по 12.2023 (6 місяців)
ресторан La Familia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення та проробітки нового меню ресторанів, та інших проектів.
Оновлення діючого меню.
Підпір персоналу для роботи в закладі.

Су-шеф

з 09.2022 по 05.2023 (8 місяців)
''Французькi Канiкули'', Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.

Су-шеф

з 02.2018 по 08.2022 (4 роки 6 місяців)
R-n Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.

Су-шеф

з 05.2016 по 01.2018 (1 рік 8 місяців)
Администрація президента, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.

Шеф кухар

з 08.2014 по 10.2016 (2 роки 2 місяці)
Р - н Кантрі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.

Су-шеф

з 05.2010 по 07.2014 (4 роки 2 місяці)
Р - н Эгоіст, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.

Освіта

Коледж Ресторанного бізнеса

Молодший спеціаліст,Технік - технолог, Київ
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

ВЕКЕу КЕНТЕу

Кухар пятого розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг по підвищенню рівня обслуговування в закладах харчування

2010, 2 місяця

Знання і навички

Володіння навичками розробки фірмових страв і способів подачі. Володіння навичками навчання молодших спеціалістів (кухарів) Вміння налагоджувати роботу з постачальниками продуктів. Вміння вести документацію. Вміння складати технологічну карту ст Володіння керуючими навичками, вміння координувати дії молодших

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися в нових умовах.

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-повар, кондитер
Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Су-шеф
28000 грн, Київ

Шеф-повар
45000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: