Резюме від 15 травня 2024

Єлизавета

Журналіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 07.2023 по 11.2023 (4 місяці)
Olos, Київ (Приватні особи)

Журналіст

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
Журнал «VGL Cinema”, Київ (ЗМІ, медіа)

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Журналістика, соціальна комунікація, зв‘язок із громадськістю, Киев
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Ім’я Єлизавета на віки залишається в історії. Воно належало відомим королевам, принцесам та імператрицям. Проте не тільки високими посадами славилися Єлизавети, а ще й інтелектуальними та творчими здібностями.
І така Єлизавета, як я, не виняток. Я хочу, щоб моє ім’я було закарбоване в історії мого рідного міста Дніпра або на місцевому телеканалі. Для цього я назву ще й прізвище – Дегтярьова.
Мені 21 рік. Я народилася 17 грудня 2002 року. Росла в поважній та інтелігентній родині, тому вважаю себе
вихованою людиною. Ще з дитинства батьки навчили поважати себе та не відступати від своїх принципів. Саме тому я ні на одну хвилину не припинила розвиватися творчо та інтелектуально.
Скарбниця моїх інтересів надзвичайно різноманітна. Я майстерно володію пензлем, адже 9 років навчалася в художній школі. Для структурованого та впливового мовлення я відвідувала курси ораторського мистецтва. Також я не забувала про фізичний розвиток тіла, захоплюючись сучасними танцями. Зараз я відвідую спортивний зал тричі на тиждень. Щоб тримати себе у формі, я полюбляю готувати здорову їжу. А родину я частую вишуканішими стравами. Окрім журналістики, я цікавлюся вебдизайном, адже маю ще одну мрію – підкорити сферу дизайну одягу.
Стати ерудованою ученицею мені допомогла Спеціалізована багатопрофільна школа No 23 з поглибленим вивченням англійської мови. Цей заклад подарував мені любов до англійської мови. Наразі мій рівень володіння цією іноземною мовою – В1. З 9 по 11 клас я провела вже в приватній школі «Logos». Цікавий факт – я там навчалася лише 2 роки, адже 10 та 11 клас закінчила екстерном.
Для отримання вищої освіти я обрала Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Зараз навчаюся на 5 курсі журналістики та соціальної комунікації. Ця професія - це саме те середовище, де я максимально зможу себе проявити та принести користь ЗМІ та глядачам. Для цієї роботи я потребую практичних знань і саморозвитку, а університет надає лише теорію. Через це працювала в Інтернет-виданні «Vglcinema» і зараз збираюся спробувати себе на телеекрані. У робочому процесі я вільно спілкуюся українською мовою. Знання української мови – на високому рівні. Я вільно нею спілкуюся та пишу.
У майбутньому я планую побудувати кар’єру відомої й чесної журналістки, до якої будуть дослухатися авторитетні ЗМІ. Цю діяльність я хочу поєднувати з власним бізнесом. Остання моя ціль – зайняти владну посаду, рухати політичний вектор нашої країни до Європи та її стандартів життя.
Зважаючи на те, що я екстраверт, мені легко спілкуватися з будь-якими людьми. Я вмію знаходити компроміс в неоднозначній ситуації, заспокоювати людей. Проте я не дозволю нікому себе зневажати. Я ціную свій стійкий характер. Іноді буваю занадто емоційна, можу прийняти ситуацію до душі, тому планую бути стриманою, особливо на роботі.
Моє життєве кредо можна описати однією цитатою Генрі Девіда Торо: «Успіх зазвичай приходить до тих, хто занадто зайнятий, щоб його просто чекати». Чекати, склавши руки? Ні, це не про Єлизавету Дегтярьову. Відповідально і важко працювати, аби досягти мети? Так, це про неї.

Схожі кандидати

Журналіст
20000 грн, Дистанційно

Диктор, режисер-постановник, актор, журналіст, адміністратор
8000 грн, Київ, Харків, Дистанційно

Журналіст, другий редактор
Київ

Журналіст
Київ, Дистанційно

Менеджер з комунікацій, A&R спеціаліст, журналіст на сайт
20000 грн, Київ, Львів

Журналістка
Львів, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: