Резюме від 29 травня 2023 Файл

Віталій

Керівник мережі, філії, регіональний менеджер

Вік:
46 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Рудик Віталій Анатолійович

Загальні дані

Дата народження: 20.09.1977 р
Сімейний стан: одружений
Місце проживання: м Дніпро
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

1996-2001рр. Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара.
Радіофізичний факультет. Спеціалізація: «Телевізійні та телекомунікаційні системи».

Досвід роботи

EcoSolutions/Eco-Ozon (дезінфекція/озонування)
12.2020 – теп. час Регіональний представник.
Обов'язки: представлення інтересів компанії у регіоні; організація та проведення робіт; підбір працівників; контроль якості та строків виконання робіт; вживання заходів для підвищення якості сервісу; бюджетування, забезпечення обладнанням, коштами та видатковими матеріалами; пошук клієнтів, взаємодія із держ. та приватними контрагентами; підготовка бізнес-пропозицій, первинна бухгалтерія; робота з запереченнями та претензіями.

Kasta (KastaPost)
12.2018 - 02.2020 рр. Керівник центральної мережі відділень.
Обов'язки: забезпечення роботи відділень мережі, працездатності обладнання, організація ремонтних робіт; підбір та робота з персоналом, контроль за стажуванням та навчанням; табелювання співробітників, розрахунок мотивації і ЗП; контроль залишків ТМЦ і замовлень на відділеннях; пошук локацій, відкриття нових відділень, ре-локація, взаємодія з орендодавцями, контрагентами, первинна бухгалтерія; бюджетування мережі відділень, аналіз витрат, поліпшення фін. показників; підвищення якості сервісу, рівня NPS, робота з запереченнями та претензіями.

ТОВ «Вутек-Інвест» (мережа кредитних центрів)
02.2017 - 12.2018 рр. Керуючий Дніпропетровською регіоном.
Обов'язки: ефективне управління філією; координація діяльності, підбір, навчання та мотивація співробітників; відкриття нових кредитних центрів; виконання планових показників, підняття ефективності мережі; щомісячний аналіз і звітність по кредитуванню фіз. осіб; первинна бухгалтерія; вирішення технічних питань; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Компанія «Лас-Вегас» (мережа розважальних комплексів)
01.2015 - 12.2016 рр. Менеджер з розвитку.
Обов'язки: розвиток на території України і загальне управління мережею; вирішення технічних питань, забезпечення безперебійної роботи обладнання; підбір, навчання і контроль роботи співробітників, організація відеоспостереження; співпраця з дитячими освітніми закладами, підтримка дет. будинків; організація і проведення спільних і рекламних акцій, співпраця з адміністрацією та контролюючими органами, первинна бухгалтерія, врегулювання конфліктів з клієнтами.

Bausch & Lomb (Valeant Pharmaceuticals) (медичне обладнання)
10.2014 - 12.2014 рр. Менеджер регіонального розвитку.
Обов'язки: представлення інтересів компанії в регіоні, моніторинг регіонального ринку; тісна співпраця з установами охорони здоров'я; реалізація рекламних і PR-кампаній, проведення семінарів, презентацій, круглих столів, участь в регіональних виставках, акціях з просування продукції; участь в розробці програм підвищення конкурентоспроможності продукції, відстеження діяльності конкурентів; ведення звітності.

Представництво «LG Electronics Ukraine»
09.2013 - 04.2014 рр. Регіональний менеджер.
Обов'язки: робота з національними і регіональними мережами (електроніка і побут. техніка); моніторинг регіонального ринку; контроль асортиментної матриці, ціноутворення; проведення семінарів, тренінгів, презентацій і переговорів з клієнтами; участь в розробці програм мотивації, проведення спільних акцій з просування продукції; підбір, навчання, організація і контроль роботи команди промоутерів / мерчандайзерів; ведення звітності.

Представництво «Panasonic Ukraine» (Panasonic CIS Oy)
11.2006 - 03.2013 рр. Менеджер регіонального розвитку.
Обов'язки: робота з дилерами на ввіреній території (великі мережі, супермаркети електроніки та побут. техніки); моніторинг і аналіз ситуації на регіональному ринку; контроль асортиментної матриці, ціноутворення; проведення семінарів, тренінгів, презентацій і переговорів з клієнтами; участь в розробці програм мотивації, планування і проведення акцій з просування продукції; організація і контроль роботи команди промоутерів / мерчандайзерів; ведення звітності; відстеження діяльності конкурентів.

ГК «Фокстрот» (рітейл електроніки та побут. Техніки)
09.2005 - 08.2006 рр. Керівник сервісної служби регіону.
Обов'язки: управління сервісною службою компанії в Дніпропетровському регіоні; підбір і навчання співробітників сервісу, організація тренінгів для персоналу мережевих магазинів; тісна співпраця з сервіс-центрами з питань ремонту техніки, контроль якості виконання робіт, документообіг, укладання договорів; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Metro Cash & Carry Ukraine
07.2004 - 08.2005 рр. Керівник відділу «Аудіо та відеотехніка».
Обов'язки: організація роботи відділу (включаючи підбір і навчання персоналу), робота з постачальниками (замовлення товару, коригування асортименту), робота з оптовими клієнтами, моніторинг ринку.

Eldorado (роздрібна мережа електроніки та побут. Техніки)
12.2001 - 04.2003 рр.Керуючий сервісною службою регіону.
Обов'язки: управління сервісною службою компанії в Дніпропетровському регіоні, тісна співпраця з сервіс-центрами з питань ремонту техніки, логістика переміщення некондиційного товару, контроль якості виконання робіт, документообіг, укладання договорів; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Додаткова інформація

Російська, українська мови - вільно; англійська мова – рівень вище середнього.

Навички роботи з ПК: досвідчений користувач ОС Windows, MS Office.

Водійське посвідчення категорії "В", особистий автомобіль.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: