Резюме від 13 травня 2024 PRO

Денис

Керівник проєкту (project, ERP)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проєкту (напрям - Фінанси)

з 07.2020 по 11.2022 (2 роки 4 місяці)
Укрзалізниця, Київ (Транспорт, логістика)

Впровадження ERP-платформи в компанії. Організація і проведення інтерв’ю з метою аудиту бізнес-процесів за напрямом Фінанси. Формування матриці бізнес-процесів AS IS. Підготовка функціональних вимог до ERP-платформи (контролінг, казначейство, інвестиції, нормативно-довідкова інформація), що забезпечують максимальну автоматизацію і контроль у фінансових процесах компанії. Розробка інструментів із збору цілей та очікувань стейкхолдерів від реалізації проєкту, складання карти ризиків проєкту, формування техніко-економічного обґрунтування впровадження платформи, визначення проєктів змін (необхідних для забезпечення успішної реалізації основного проєкту). Написання регламенту управління проєктною діяльністю в компанії.
Організація та ведення робіт у проєкті «Створення корпоративного та сервісних центрів у компанії» (за напрямами: бюджетування, казначейство, інвестиції, цінова політика, статистична звітність). Визначення ключових змін у бізнес-напрямах, проєктування цільової організаційної структури кожного напряму, розробка концепції розмежування повноважень (RACI-матриці) між: корпоративний центр – сервісні центри – бізнес (формування системи драйверів делегування повноважень), розробка SLA по кожному з бізнес-процесів.

Менеджер

з 02.2015 по 06.2020 (5 років 4 місяці)
ДТЕК, Київ (Енергетика)

Забезпечення інтеграції даних між системами планування ресурсів підприємства SAP ERP та системою бюджетування на платформі SAP BI/BPC 10. Основні обов’язки: розробка структури декомпозиційних інтеграційних матриць (блоки інформації з доходів та видатків P&L, руху грошових коштів CF та оборотному капіталу, інвестиціям, закупівлям матеріалів та послуг, податкам, виробничим показникам); наповнення матриць аналітиками бізнес-інформації; формалізація методології та алгоритмів інтеграції даних з точки зору бізнесу; організація та проведення робочих зустрічей впродовж проєкту (у т.ч. із підрядником); контроль повноти та коректності інформації, яка інтегрувалась; організація та проведення робіт із внесення змін до бізнес-алгоритмів інтеграції даних; контроль якості реалізації змін ІТ-спеціалістами; підготовка звітів статусу реалізації проєкту.
Участь (у якості методолога) у проєкті із створення автоматизованої системи формування корпоративної управлінської звітності: формування зведеного реєстру фінансових та виробничих показників ефективності діяльності компанії, формування та аналіз технічних завдань із розробки системи на відповідність бізнес-вимогам; контроль коректності алгоритмів формування звітності.

Головний спеціаліст

з 12.2010 по 01.2015 (4 роки 1 місяць)
ДТЕК, Київ (Енергетика)

Виконання факторного аналізу відхилень фактичних показників від запланованих; участь у формуванні місячного, квартального та річного бюджетів компанії; консолідація інформації підприємств холдингу одного із сегментів бізнесу; аналіз бюджетів активів, що входять до структури холдингу; підготовка презентаційних матеріалів консолідованої звітності; проєктування та розробка моделі бюджетування та інших аналітичних моделей у MS Excel; впровадження автоматизованої системи бюджетування на платформі SAP BI/BPC.

Начальник планово-економічного відділу

з 06.2004 по 10.2010 (6 років 4 місяці)
Донецькміськгаз, Донецьк (нафтогазова галузь)

Побудова процесу бюджетування в компанії, формування місячного/річного бюджетів та контроль їх виконання, аналіз виконання договірних зобов’язань, контроль руху грошових коштів, формування звітності, здійснення контролю за процесом обліку та нормування праці, контроль повноти та обґрунтування формування вартості послуг з іншої операційної діяльності, взаємодія з регуляторними та контролюючими органами.

Старший державний податковий інспектор

з 09.2001 по 04.2004 (2 роки 7 місяців)
Державна податкова інспекція, Донецьк (Державні організації)

Контроль за функціонуванням АРМів, організація інформаційно-аналітичного забезпечення даними, прийом звітності за формою 1-ДФ.

Освіта

Інститут економіки промисловості НАН України

Аспірантура, Донецьк
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Гроші, фінанси та кредит

Донецький інститут міського господарства Державної академії ЖКГ

Облік та аудит, Донецьк
Вища, з 2005 по 2007 (2 роки)

Бухгалтерський облік, аналіз та аудит

Донецький національний технічний університет

КІТА, Донецьк
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Інформаційно-управляючі системи та технології

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтинго-тренінгова компанія E5 (Київ), Project Management course

2020

E&Y (Київ),Планування та бюджетування. Технології побудови бюджетів

2011

PWC (Москва), Внутрішній контроль та аудит

2007

Знання і навички

Уміння аналізувати SAP ERP Планування бюджету Автоматизація процесів

Додаткова інформація

Цілеспрямований, ініціативний, при виконанні обов’язків завжди орієнтуюся на кінцеві цілі та результат, вмію проводити перемовини (структурую план зустрічі, виступаю модератором зустрічі, протоколюю результати), допомагаю колегам, чітко та зрозуміло аргументую свою точку зору.
Хобі – фотографування, подорожі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: