Резюме від 10 квітня 2022 Файл

Сергій

Фахівець відділу служби земельних питань

Місто проживання:
Городок (Хмельницька обл.)
Готовий працювати:
Золотоноша

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мірошник Сергій Миколайович
Адреса проживання: Сєвєродонецьк
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») -: sergmiroshnik@gmail. com

Досвід роботи з 04.2015 по 01.07.2020 Група компаній Agrain, Київ (Звільнений у зв'язку з закінченням контракту)
Начальник відділу земельних відносин агрохолдингу (голова Благодійного фонду)
Спеціалізацією підприємства - великий агрохолдинг (9 підприємств по 100 тис. га землі), рослинництво, тваринництво.
Напрямок роботи - управління земельним банком агрохолдингу та ефективність його використання, коригування організаційної структури земельних відділів підприємств, організація та контроль за їх роботою, розробка управлінських звітів по управлінню земельним банком, взаємодія з органами державної влади та місцевого самоврядування, організація роботи з перепідписання та реєстрації договорів оренди землі на новий період, підбір і підготовка кадрів, управління соціальною службою холдингу, бюджетування земельних і соціальних напрямків.
Результати роботи - проведено юридичний аудит договорів оренди, перепідписано 85% договорів ЗБ на новий період, організовано ефективну реєстрацію права оренди землі на підприємствах - збільшено відсоток зареєстрованих ЗБ з 69,3% до 89,8%, запроваджено безготівкову форму розрахунків з орендодавцями на підприємствах агрохолдингу, запроваджено цільові програми підвищення лояльності акціонерів, запроваджено програму допомоги орендодавцям у перереєстрації спадщини, підвищення рівня комунікації з орендодавцями та територіальними громадами, створені соціальні служби на підприємствах, запроваджено систему телефонного зв'язку «Гаряча лінія» для пайовиків.

з 12.2014 – 04.2015 ТОВ «Агріком Груп», м. Київ, Бєлокуракіно (офіс) (Звільнився у зв'язку з переведенням на іншу роботу)
Начальник земельного відділу Білокуракінського відділення
Спеціалізацією підприємства є велика агрофірма (30 тис. га землі), рослинництво.
Напрямок роботи - взаємодія з органами державної влади, розвиток структури та організації відділу, підбір та підготовка кадрів.

з 12.2006 – 04.2014 ТОВ «Лотур-Агро», м. Київ Луганськ (офіс) (Звільнився у зв'язку з припиненням діяльності компанії)
заступник директора з розширення сільськогосподарського виробництва, начальник відділу земельних відносин (у зв'язку з реорганізацією)
Спеціалізацією підприємства - велика агрофірма (100 тис. га землі), рослинництво.
Напрямком роботи - стратегічне та оперативне планування розширення агробізнесу та збільшення посівних площ; проведення первинної оцінки та аудиту підприємств при придбанні корпоративних прав; взаємодія з органами державної влади, розвиток структури та організації управлінської роботи, підбір і навчання управлінського персоналу.
Результатами роботи є стійке збільшення земельного банку, розширення функцій, розвиток структури і підвищення ефективності управління.

06.2006 - 12.2006 Приватний підприємець м. Кремінна
Спеціалізація - торгівля автомобільними та тракторними запчастинами, відкриття та організація магазину з нуля

06.2005 - 02.2006 ПП "Євразія"м. Сєвєродонецьк
Заступник генерального директора
Спеціалізація компанії - торгівля автомобілями і запчастинами, автосервіс.
Напрямок роботи - організація роботи торгового відділу, оптимізація організаційної структури і персоналу, розширення номенклатури.

11.2000 – 06.2005 Сєвєродонецьке відділення ТОВ «Агро - Союз» м. Сєвєродонецьк
Директор філії
Компанія спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі автомобільними та тракторними запчастинами та сільськогосподарською технікою.
Напрямок роботи - реєстрація та відкриття філії, підбір і навчання персоналу, організація роботи філії, аналіз бізнес-середовища і конкурентного середовища, оптимізація запасів, стратегічне і оперативне планування, розширення клієнтської бази, робота з VIP-клієнтами, розширення мережі.
Результатами роботи є досягнення рівня окупності галузі за 5 місяців, стабільне зростання продажів за рік, зміцнення і зростання репутації компанії в регіоні.

1997 – 11.2000 ВАТ "Сєвєродонецьк Агроспецснаб" м. Сєвєродонецьк
Головний виконавчий директор
Компанія спеціалізується на оптовій торгівлі запасними частинами та продукцією ВТП.
Напрямок роботи - менеджмент, маркетинг, робота з персоналом, взаємодія з органами державної влади.
Результатами роботи є погашення податкової та заборгованості із заробітної плати, позитивне сальдо підприємства на кінець 2000 року.

1990 – 1997 ПКФ "Сєвєродонецьк - шина"м. Сєвєродонецьк
ТОВ "Даймонд", МП Резерв
Робота на різних посадах – комерційний агент, заступник директора
Напрямок роботи - маркетинг, планування, створення, просування і продаж нових продуктів.

1982 – 1989 РРО "Стеклопластик"м. Сєвєродонецьк
Робота на різних посадах (у тому числі 1986-1989 р. на посаді представника Державної приймальної служби, остання – заступник голови ОМТС з управління складами.

Освіта: вища 1975 – 1980 р. Рубежанська філія Ворошиловградського машинобудівного інституту.
Кваліфікація – інженер-хімік – технолог.
2002 – 2004 Бізнес-тренінги: «Ефективне лідерство та управління персоналом», «Командна освіта», «Основи оперативного маркетингу»
Персональні дані: 63 роки, одружений, 2 дитини (син 39 років, дочка 36 років)
Особисті якості: цілеспрямованість, вміння працювати на результат, лідерські якості і організаторські здібності, відповідальність, вміння працювати в команді і індивідуально, швидке навчання, порядність, стресостійкість.
Додаткова інформація: російська, українська мови - вільно, англійська базова, впевнена в собі користувач ПК, (водійські права В, С). Приватний автомобіль. Готовий до переїзду.

Інші резюме цього кандидата