Оксана

Технический переводчик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

  • переклад з англійської та польської мов.

Додаткова інформація



Резюме
Ковальчук Оксана Дмитрівна
Адреса: с.Мнишин, вул. Матросова, 49, Гощанський р-н, Рівненська обл. 35433
Дата народження: 05.06.1987р.
Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: заміщення посади перекладача.
Освіта: У 2004 році закінчила Гощанську районну державну гімназію та вступила до Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету на факультет романо-германської та слов΄янської філології. У 2008 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю "філолог, викладач англійської та польської мов і зарубіжної літератури". В червні 2009 року – диплом спеціаліста за тією ж спеціальністю.
Протягом навчання в інституті брала активну участь в студентських конференціях, виступала з доповідями, статті на матеріалах доповідей надруковано в місцевих збірниках.
З 22 по 27 травня 2006 року проходила мовну практику з польської мови в м. Осєк (Польща), на основі рішення комісії отримала сертифікат, який підтверджує володіння польською мовою.
У квітні 2009 року брала участь в міжнародному конкурсі митців слова, який пройшов у м. Люблін (Польща), на якому представила дві поезії Віслави Шимборської.
Досвід роботи: з 01.09.2009р. - вчитель англійської мови в школі. Навчання дітей з 2-го по 11-й клас.
Знання та навички: впевнений користувач ПК, електронної пошти та Інтернет, вільне володіння англійською та польською мовами.
Особисті якості: відповідальність, працьовитість, наполегливість, комунікабельність, креативність, бажання вдосконалюватись.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати