Резюме від 24 травня 2024 PRO

Ігор

Інженер-конструктор, технолог по обробці металів різанням, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-конструктор

з 04.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
ПРАТ "КАУЧУК", Маріуполь (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка конструкторської документації для прес-форм, що задіяні при виготовленні гумових технічних виробів , допоміжного інструменту та устаткування інструментальної дільниці цеху формових гумових виробів.
Розробка керуючих програм для верстатів с числовим програмним керуванням. Моделювання деталей пресформ та деталей що виготовлювалися підприємством.

Інженер-технолог 2кат. (обробка деталей на верстатах з ЧПК)

з 06.2018 по 04.2020 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "МАГМА", Мариуполь (Машинобудування)

Розробка і впровадження у виробництво керуючих програм для токарних, карусельних, фрезерних, розточних верстатів з ЧПК ( стійки Fanuc, WestLabs, Siemens, NCT).
Контроль виконання технологічної дисципліни на робочих місцях.
Видача замовлень на проектування технологічного оснащення.
Розробка технологічних процесів обробки деталей на обладнанні підприємства (вибір і замовлення заготовок, побудова маршруту обробки, розробка технологічної документації).
Технологічний супровід (у цеху) процесу виготовлення/ремонту деталей та складальних одиниць. Технологічний контроль креслень оснащення, що використовується в технологічному процесі. Розробка технологічних вказівок, спрямованих на усунення невідповідностей , що були допущені при виробництві та їх узгодження з замовником . Розробка і контроль виконання заходів щодо усунення невідповідностей, що допущені у процесі виготовлення чи ремонту деталей та складальних одиниць.
Участь у налаштуванні обладнання та випробовуваннях продукції що випускається підприємством, удасть у здачі продукції замовнику.
Розробив і впровадив у виробництво технологічний процес виготовлення тарелів і сідел газовідвідних клапанів бункерних завантажувальних пристроїв доменної печі №4(ТОВ «МЕТІНВЕСТ» МК "Азовсталь").

Провідний інженер з інструментального забезпечення

з 07.2017 по 06.2018 (11 місяців)
ТОВ "МЕТІНВЕСТ - Маріупольський ремонтно-механічний завод", Мариуполь (Машинобудування)

Підбір і розрахунок потреби металорізального інструменту для забезпечення діяльності підприємства. Контроль дисципліни поставок інструменту. Конкурентне опрацювання постачальників інструменту за експлуатаційними і ціновими параметрами. Організація випробовувань інструменту в умовах підприємства та його впровадження у процеси виготовлення. Економічне обґрунтування використання металорізального інструменту.
За час праці розроблено та впроваджено систему обліку металорізального інструменту, розраховані технічно та економічно обгрунтовані норми витрат металорізального , слюсарного та зварювального інструменту .

Начальник технологічного бюро цеху компресорних лопаток

з 09.2011 по 05.2017 (5 років 8 місяців)
ПАТ "СМЗ МОТОР-СІЧ", Сніжне (Машинобудування)

Менеджмент роботи цехового бюро. Контроль технологічної дисципліни на робочих місцях. Складання і контроль заходів, спрямованих на усунення браку, підвищення ефективності роботи, складання і контроль графіків технологічної підготовки виробництва, технологічний контроль креслень на технологічне оснащення. Перевірка, метрологічна експертиза розроблених у бюро технологічних процесів виготовлення деталей, що входять до номенклатури, що випускається цехом. Візування і контроль виконання заходів за картами дозволу.
Перевірка сповіщень про зміну в технологічних процесах.
Перевірка та узгодження ковальських креслень і карт погоджень на проведення операцій у суміжних цехах. Контроль умов безпеки роботи на обладнанні цеху і дотримання техніки безпеки підлеглого персоналу і персоналу, що працює в цеху.
Регулярне заміщення заступника начальника цеху з технічної частини.
За час роботи подані 4 раціоназаторські пропозиції направлені на стійкість металорізального інструменту та обрізних штампів.

Інженер-технолог

з 03.2011 по 09.2011 (6 місяців)
ПАТ "СМЗ МОТОР-СІЧ", Сніжне (Машинобудування)

Розробка і впровадження технологічних процесів виготовлення і складання деталей з номенклатури закріпленої за ділянкою цеху.
Розробка, оформлення та узгодження технологічної документації (КЕ ОК МК КЗ) відповідно до ЄСТД.
Оформлення та узгодження карт дозволів на продукцію з невідповідностями.
Опрацювання креслень деталей на технологічність, оформлення вимог на уточнення КД.
Складання пропозицій до заходів спрямованих на усунення браку, підвищення ефективності роботи, технологічної підготовки виробництва, технологічний контроль креслень на технологічного оснащення.
Складання та оформлення сповіщень про зміну в технологічних процесах згідно з ЄСТД.
Контроль умов безпеки роботи на устаткуванні на закріпленій ділянці цеху.
Участь у налаштуванні металорізального та штампового обладнання .
Контроль і складання актів контролю технологічної дисципліни на закріпленій ділянці цеху.
За час роботи впровадженно у серійне виробництво технологічні операції по переводу обробки профілю деталей на фрезерних верстатах з ЧПК.

Освіта

ДонНТУ

Інженерної механіки та машинобудування, Технологія машинобудування, Донецьк
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Галузь науки та техніки, яка займається теоретичними дослідженнями, проектуванням та вдосконаленням технологічних процесів виготовлення деталей машин, технологічного обладнання, інструменту, оснащенням та керуванням машинобудівних цехів та складанням виробів.

Додаткова освіта та сертифікати

IT STEP, FrontEnd Engineer

2020, 6 месяцев

Знання і навички

Windows,MS Office,Kompas 3d,SprutCAM,AutodeskInvertor,SolidWorks Цифрова грамотність • Користування компютерін з операційними системами Windows Користувач ОС Linux Друк на 3д-Принтері Налаштування 3дПринтеру Ремонт 3д-Принтеру Налаштування лазерногоВерстату Створення програм верстатівЧПК Конфігурування Marlin Kliper

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: