Резюме від 26 квітня 2022

Катерина

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, фінансовий директор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 04.2010 по нині (14 років 1 місяць)
ПП "Сигал-юг", Херсон (Перевезення комісій (працівників митниці, прикордонної служби, портового нагляду), агентів, членів екіпажу, буксирування, швартування суден)

Платник ПДВ, єдиний податок 3%.

Освіта

Международный университет бизнеса и права

Финансы
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова інформація

2009 – по теперішній час засновник та директор ТОВ «Правова Група «Радник». Товариство надає послуги з бухгалтерського обліку юридичних та фізичних осіб. Також надає юридичні послуги, а саме: реєстрація, припинення діяльності як юридичних фізичних, так і фізичних осіб. Внесення змін до установчих документів (Статуту), внесення змін щодо реєстрації. Найманих осіб – 4 бухгалтери, які займаються оформленням первинних документів, робота з клієнт-банками, оформлення поштових відправлень, приймання замовлень, дзвінків. Реєстрація податкових накладних, складання податкової, фінансової звітності, статистичних спостережень виконуються особисто мною. Також займалася консультуванням працівників щодо оформлення первинної документації, правильної її відображення в регістрах бухгалтерського обліку, контроль за виконанням.
Бухгалтерські послуги здійснювалися (як за трудовим договором з Логашевою Катериною Олегівною, так і за договором бухгалтерського обслуговування з ТОВ «ПГ «Радник»)
Досконале знання бухгалтерського, податкового, фінансового та управлінського обліку. Досвід ведення обліку юридичних осіб та ФОП. Складання звітності з ПДВ, податку на прибуток, декларацій з рентної плати (радіочастотний ресурс), декларації з плати за землю, з податку на нерухоме майно, звітність сільгоспвиробників.
Складання бюджету пыдприэмства.
Вміння аналізувати інформацію та працювати в умовах багатозадачності. Знання ЗЕД операцій, облік ПДВ і відшкодування з бюджету. Досвід проходження податкових перевірок, перевірок Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державної екологічної інспекції.
Здійснюю реєстрацію, припинення діяльності як юридичних фізичних, так і фізичних осіб. Внесення змін до установчих документів (Статуту), внесення змін щодо реєстрації. Оформлення купівлі-продажу часток юридичних осіб з внесенням відповідних змін до ЄДР юридичних та фізичних осіб.
Маю досвід в сфері працевлаштування іноземців від отримання дозволу на працевлаштування в Державному центрі зайнятості до отримання посвідки на тимчасове проживання в Державній міграційній службі.

Знання 1 С BUS Бухгалтерія для України, подання звітності через M.E.Doc, Соната, електронний кабінет платника податків, FreeZvit, Арт-Звіт. Робота в клієнт-банках Приватбанк, Ощадбанк, Укрексімбанк, Укргазбанк, Райффайзен банк Аваль, Укрсиббанк, Банк Восток та ін.

Роботу в сфері торгівлі алкогольними, тютюновими виробами не пропонувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: