Резюме від 17 лютого 2024 PRO

Oleksii

Маркетолог, маркетинг-директор (автоворонки для бізнесу), 120 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Marketing Director

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
Awaken luxury eco resort, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Впроваджена маркетингова стратегія дозволила продати 19 вілл в черзі на будівництво за 10 діб за допомогою вебінарної воронки. Каса більше 1 млн.$ Працюємо над новим проєктом.
сайт англомовний - https://www.awakenresort.com/
україномовний - https://www.awakenresort.com/ukr
телеграм - https://t.me/olga_in_jungle

Продюсер

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
Ridddle, Киев (Youtube - канали ( створення контенту під монетизацію ))

Задача створити маркетингову складову та запустити онлайн школу для навчання продюсерів під потреби компанії.

З нуля повністю реалізована мета + тепер ще студенти навчаючись платять по 500$. Найм завершено, так як компанія не взмозі одночасно навчати стільки бажаючих.

Тепер у компанії є система, де потрібно натиснути кнопку і за тиждень буде від 30 до 50 бажаючих стати продюсером ютуб-каналів і працювати саме в їхньому колективі.

В результаті маємо прекрасні відносини і ви можете за проханням отримати будь-які рекомендації стосовно нашої співпраці.

Продюсер, маркетолог

з 03.2020 по 05.2021 (1 рік 2 місяці)
Natalia Fedasyuk – Coach Empesarial Estética y Peluquería, Мадрид (Збільшення прибутку власників бізнесу естетичної медицини у Іспанії)

Інтерв'ю з пані Наталією, де на камеру вона говорить, що було і що стало, скільки коштів зароблено - https://www.youtube.com/watch?v=XoBgvZ5TUnM
Спойлер - вона стільки не бачила ще від своєї діяльності за такий проміжок часу !

Зрозумівши ринок пані Наталії запропоновано 2 варіанти : побудувати індивідуальну роботу з високими чеками за консалтинг та створити онлайн-курси для маленьких центрів естетики.

В результаті збудована як онлайн школа , так і налаштована індивідуальна робота з власниками бізнесу. В результаті маємо прекрасні відносини і ви можете за проханням отримати будь-які рекомендації стосовно нашої співпраці.

Маркетинг директор, управляющий, партнер

з 01.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Numerologi.pro, Киев (Освіта, наука)

Створення з нуля онлайн школи і подальше масштабування.

В мої обов'язки входило створити з нуля онлайн школу вивести її на прибуток з подальшим масштабуванням :
- створення маркетингової стратегії та її впровадження в життя
- методологічна робота зі створення контенту
- найм , контроль та мотивація команди
- відповідальність за кількість набраних студентів та кіцевий ROMI
- створення нових продуктів
- створення оферів , посилів , ключових меседжів для аудиторії , які використовуються у рекламі.

Тобто, до мене була ідея онлайн школи, яка була втілена мною в життя і досягнутий ключовий показник для власника - 5000$ чистими, особисто їй, вже через 5 місяців від старту.

Школа є прибутковою по сьогодні, але перейшла в режим індивідуального навчання у зв'язку з пережитою особистою трагедією власниці у Бучі. Ось інтерв'ю з нею, де вона на камеру говорить про співпрацю зі мною - https://youtu.be/LbXsdyzehhs

В результаті маємо прекрасні відносини і ви можете за проханням отримати будь-які рекомендації стосовно нашої співпраці.

Маркетинг директор , управляючий

з 12.2019 по нині (4 роки 4 місяці)
Школа Місцевої Політики, Киев (Онлайн навчання)

Задача монетизувати потенціал ex.голови партії Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі - пані Ольги Ситник. Ольга має досвід у реформуванні країни і створення реанімаційного пакету реформ, що вилився у реформу децентралізації.

Розробили стратегію і впровадили у життя. Як чесний політик Ольга на старті не мала достатньо коштів для оплати мого гонорару, але ідея мені сподобалася і тому я взявся до її реалізаціі.

На зараз це великий проект , всередені якого вже маємо 2 онлайн школи : Школа Місцевої Політики та Школа Громадського Діяча.

Навчаємо місцевих депутатів та активістів, як досягати результату через впровадження інструментів, які надала реформа децентралізації для громад.

Моя участь тут у кожному питанні, кожній школі: від ідеї до її реалізації за допомогою команди.

Проект був з нульовими інвестиціями, а зараз випчачує зарплати 9 співробітникам.

Пані Ольга прожила майже 2 роки в Перу , будуючи еко поселення та допомогаючи дітям цієї бідної країні. Зараз звісно вона повернулася і допомагає рідній Україні і нам трішки не до школи,як і усім депутатат.

Моє досягнення в тому, що пані Ольга через 1,5 року від старту школи приділяла 2-4 години на тиждень бізнесу і могла займатися своїми справами. Звісно, не думаючи про гроші, бо гроші зароблялися у потрібній кількості. Інтерв'ю з пані Олею - https://youtu.be/Hfmn6ogocIA

В результаті маємо прекрасні відносини і ви можете за проханням отримати будь-які рекомендації стосовно нашої співпраці.

Продюсер

з 12.2012 по 07.2016 (3 роки 7 місяців)
Guangzhou International Performer, Guangzhou (Створення колективів ( співаки , танцівники , діджеї і подальше просування на ринку Китая ))

Створення колективів : співаки, танцівники, діджеї тощо за для продажу їх на території Китаю.

На мені був повний цикл від ідеї до її реалізації : організація репетиційних залів на території Україні, організація швейного виробництва, закупка і транспортування необхідних аксесуарів, фотосессії і тд. Контроль команди на території Китаю , допомога у турах з переміщенням , організація кожного концерту, виступу, тощо.

Допоміг більш ніж 200 артистам заробляти від 1300 до 2500$/міс та отримати досвід роботи у турах не гірших за тури рок зірок, де кожні 2-3 дні нове місто, літак, кращі готелі міста і тд.

Освіта

НТУ ХПІ

Автоматизація енергосистем, Харьков
Вища, з 2006 по 2012 (6 років)

За спеціальністю саме такі, як я, екперементували на Чорнобилі у 86му році і тому ми вчилися не 5, а 6 років. Працював у енергетиці з 3го курсу, мав цікаві відрядження, але зрозумів, що не моє це.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній
  • Китайська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: