Резюме від 19 квітня 2023 PRO

Жанна

Керуюча рестораном, операційний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча рестораном

з 11.2022 по 03.2023 (4 місяці)
Ресторан "Саксаганський", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча ресторанами

з 04.2021 по 06.2022 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Фуд-проєкт", ресторація и мануфактура "Сир", ресторан "М'ясо не риба", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторанів та соціального простору Stars - фудмаркету з командою. Керування двома ресторанами "Сир" мануфактура і ресторація з власною сироварнею (виготовлення молодих сирів) , «М'ясо не риба» м'ясний ресторан з ковбасним цехом (виготовлення ковбасок).

Організатор торгових точок на Арт-заводі платформа

з 03.2021 по 03.2021 (менш ніж місяць)
Томагавк, Рибонька, Катюшина лавка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організация ТТ на масляну, Арт- завод платформа

Керуюча ресторанами

з 06.2018 по 04.2021 (2 роки 10 місяців)
ТОВ «Хрещатик- ка «, «Мілаж» , «ЦККПСС»- мережа демократичних і затишних закладів«Варенична Катюша», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча трьома ресторанами , відкриття франшизного проєкту ВК

Директор дитячого парку ДП з зоною фуд-корту, Директор департаменту загального харчування по мережі (керуюча компанія)

з 06.2016 по 06.2019 (3 роки)
Дитяча планета, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Відкриття паркків з нуля, керування парками , організація кейтерінгів.
Керування ресторанами в парках по всій мережі.

Директор ресторану

з 09.2014 по 03.2016 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Виделка", паб-ресторан "Кружка з м'ясом", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття проєкту з нуля

Директор ресторану

з 01.2013 по 08.2014 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Бахус класс" (Ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 12.2009 по 01.2013 (3 роки 1 місяць)
ДП "Козачок" , Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 03.2009 по 11.2009 (8 місяців)
ТОВ "Ролада плюс" , РК "Парус" ("Бокончіно", "Муракамі", "Кафе-кондитерська"), Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Хостес - менеджер КК

з 01.2008 по 02.2009 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Варенична №1" , Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 02.2006 по 07.2006 (5 місяців)
Кафе-бар "Планета спорт", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Інститут філології, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (6 років)

Спеціальність "Українська мова та література, англійська мова"

Додаткова освіта та сертифікати

RestArt, 2020

2020

RestArt, 2019

2019

«Емоційний сервіс», Оксана Марусич

грудень 2019

Стратегічна сесія компанії, Ірина Авруцька

2018

«Шпаргалки ресторатора», Д. Борисова

2018

Семінари і тренинги по просуванню бренду в фейсбук і інстаграм

2016

Семінар В. Сидоренко «12 міфів про найм, які спалять Ваш прибуток»

2016

Семінар «Як досягти стабільного розширення та успіхів у бизнесі»

2016

Семінар Лінна Айронса «Що робити з персоналом і маркетингом щоб стабільно розвиватися»

2016

Семінар "Маркетинг який досяжний кожному співробітнику. Як просувати всією компанією легко і просто"

2016

Семінар «Як збільшити чистий прибуток на 15%, без збільшення обертів»

2016

Тренінг «Фундамент Вашого прибутку. Зробіть так, щоб працювали всі»

2017

Семінар «Секреты «Цепляючої реклами»

2017

Тренінг по курсу «Залучення та утримання гостей»

2012

Тренінг «Проведення та организація банкетів і кейтерингів»

2012

Тренінг-семінар «Гостинність, яка продає»

2009

Тренінг з удосконалення якості сервісу

2009

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet 1С:Бухгалтерія R-Keeper Бухгалтерський облік Profit TRIO SERVIO РРО

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення категорії «B», маю власне авто
Персональні якості: комунікабельна, наполеглива, цілеспрямована, маю лідерські якості, стресотійка, вмію працювати в команді та самостійно приймати рішення, відповідальна.
Захоплення та інтереси: займаюсь спортом, люблю відвідувати цікаві місця, фестивалі та колег ресторанної галузі в різних містах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: