Резюме від 20 лютого 2024 PRO

Марина

Директор, управляючий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник мережі магазинів

з 08.2023 по нині (9 місяців)
ТОВ Фудсервіс, Черкаси (Роздрібна торгівля)

- виконання планів продажів
- організація торгівельних процесів
- управління персоналом магазинів
- аналіз асортименту магазинів
- організація та контроль проведення інвентаризації магазинів
- взаємодія з контролюючими органами
-організація та контроль виконання корпоративних норм та стандартів

Директор

з 04.2019 по 05.2022 (3 роки 1 місяць)
Кафе «Час Поїсти», Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів, контроль витрат ресторану, управління персоналом 80-100чол(підбір, навчання, мотивація), ведення документообігу , проведення та аналіз інвентаризації, контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку.

Управляючий магазином

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
Ритейл Групп, АО(Велика Кишеня),, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Аналіз продажів, веденння звітності; Замовлення товарів, управління та контроль товарних залишків відповідно до потребі; Управління персоналом( постановка задач, формування графіків) и проведення тренінгів для персоналу; Контроль затратної частини; Работа з перевіряючими органами.

Управляючий салоном краси

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
Pricha, Черкассы (beauty сфера), Черкаси (Краса, фітнес, спорт)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Работа з затратною частиною, виведення салону до рівня отримання прибутку
Організація бухгалтерської та юридичної роботи
Підбір персоналу
Розробка мотиваційної програми для персоналу
Формування цінностей політики салону

Управляючий кафе

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
Наше Кафе, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Контроль використання коштів, оптимізація затрат
Робота з персоналом в кількості 25-30чол(підбір, адаптація, навчання, оцінка,вирішення конфліктних ситуацій)
Веденння документообігу
Проведення інвентаризації та аналіз

Директор ресторану

з 02.2013 по 10.2017 (4 роки 8 місяців)
ТОВ Сушия, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Контроль використання коштів, оптимізація затрат
Робота з персоналом в кількості 25-30чол(підбір, адаптація, навчання, оцінка,вирішення конфліктних ситуацій)
Веденння документообігу
Проведене інвентаризації та аналіз
Ведення зміни

Освіта

Національний університет харчової технології

Фінанси, Київ
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Знання і навички

Водійські права кат. B

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Володіння системою 1С, R-keeper, Beauty Pro, впевнений користувач ПК,

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати