Резюме від 18 травня 2022 Файл

Лариса

Технолог, керуючий, зав. виробництвом, адміністратор

Вік:
47 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
РЯБОВОЛ ЛАРИСА ВАСИЛІВНА

Контакти – тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Відомості про себе – 45 роки
Місце проживання – м.Черкаси
Бажана посада – технолог, керуючий закладами ресторанного господарства, завідувач виробництвом, адміністратор
Мета – реалізація здобутих професійних знань та навиків
Освіта –
1994-1997рр. Черкаський кооперативний економіко – правовий коледж, спеціальність «Технологія приготування їжі і організація громадського харчування»
1997-2002рр. Полтавський університет споживчої кооперації України, спеціальність «Облік і аудит»
2011-2012рр. Полтавський університет економіки і торгівлі, спеціальність «Педагогіка вищої школи»
Досвід роботи –
кондитер Городищенського об’єднання громадського харчування (березень 1997 р. – травень 1997 р.)
Майстер виробничого навчання в Черкаському кооперативному економіко-правовому коледжі (травень 1997 р. – жовтень 2001 р.)
Технолог відділу громадського харчування Черкаської облспоживспілки (листопад 2001 р. – червень 2015 р.)
Провідний фахівець з ресторанної справи споживспілки м. Черкаси (липень 2015 р.-2019 р.)
Голова СТ «Торговий ряд – 1» (за сумісництвом) (жовтень 2012 р. – травень 2016 р.)
ФОП липень 2018 р. – листопад 2020 р.
Технолог кулінарного цеху супермаркету Деликат січень- липень 2021р
Завідувач виробництвом ТОВ «Вересень плюс» серпень- грудень 2021р
Вміння та навички –
Організація підприємств з нульового циклу та керівництво торгово-виробничою діяльністю і сферою обслуговування
Розробка нових страв і нормативних документів на них
Складання технологічних та калькуляційних карток
Контроль за якістю продукції
Підбір технологічного обладнання
Складання штатного розпису
Організація атестації персоналу
Ведення та контроль біжучих нормативних і звітних документів, інвентаризації
Організація та контроль за процесами виробництва та обслуговування
Контроль санітарного стану підприємства
Співпраця з вищестоячими організаціями
Особисті якості –
Пунктуальна, відповідальна, добропорядна, комунікабельна, стресостійка, цілеспрямована.
Маю організаторські здібності, знання ділового етикету, вимоглива.
Вмію аналізувати та логічно мислити.
Ціную чесність, відповідальність та порядність у співробітників.
Завжди працюю на позитивний результат.
Відкрита до навчання
Додаткова інформація –
Маю сертифікат про закінчення курсів «Безпечність харчових продуктів» (НАССР)
Маю кваліфікацію кондитера – 5 розряду, кухар – 5 розряду
Постійно готувала учасників до участі у обласних та Всеукраїнських конкурсах професійної майстерності (кухар, кондитер)
Досконало володію українською і російською мовами, англійською мовою читаю і перекладаю за допомогою словника
Маю водійські права категорії «В», закордонний паспорт
Знаю Excel, Word, 1C.

01.04.2022р

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: