Резюме від 17 березня 2024

Єлизавета

Помічник директора, офіс-менеджер, адміністратор, офіціант, бармен, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавец-консультант , мерчендайзер.

з 06.2022 по 09.2022 (3 місяці)
ТЦ "ЗАТАК", Житомир (Гипермаркет "ЗАТАК")

Мерчендайзер — это тот, кто контролирует наличие всего ассортимента компании на полках магазина и расположение товаров или рекламных материалов о них в самых привлекательных для покупателей местах.
Продавец-консультант — это продавец, в задачи которого входит не только выдача товара с витрины, но и консультирование покупателей. Специалист рекомендует покупателю, какой товар лучше приобрести, отвечает на вопросы, помогает принять верное решение.

Официант-Бармен

з 06.2019 по 09.2021 (2 роки 3 місяці)
Отель Академия ШАХТЕР., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оператор

з 01.2018 по 12.2019 (1 рік 11 місяців)
Borjomi | Україна, Киев (Транспорт, логістика)

Мерчендайзер

з 01.2017 по 01.2018 (1 рік)
Fozzy Group, Борисполь (Роздрібна торгівля)

Продаве-консультант

з 10.2016 по 10.2017 (1 рік)
WALKER/STEM, Киев (Walker|Stem- унікальний мультибрендовий магазин одягу)

Walker|Stem- унікальний мультибрендовий магазин одягу, взуття та аксесуарів. STEM Multibrand store об’єднує всесвітньо відомі бренди преміум-класу: Tommy Hilfiger, Gant, DIESEL, Pepe Jeans, Calvin Klein та інші. Бренди для творчих людей, жителів великих мегаполісів, для яких важливі практичність, урбаністичний дизайн, динамічність. Колекції, представлені в магазинах STEM ідеально підібрані і стануть базою для складання варіативних аутфітов. В STEM представлені лінійки одягу і аксесуарів для чоловіків і жінок в широкому асортименті і ціновій політиці. WALKER представляє широкий асортимент взуття та аксесуарів від провідних світових брендів, серед яких Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, DKNY, Gant, Pepe Jeans, G-Star RAW, Replay, Guess і т.д. Стильове розмаїття представлених у WALKER моделей включає найрізноманітніші напрямки – від спортивного до елегантного. В магазинах WALKER ви можете знайти взуття та аксесуари для будь-якого випадку – в офіс, на прогулянку, для урочистого заходу, «жарких» літніх вечірок і світських прийомів!

Помощник директора

з 02.2013 по 11.2016 (3 роки 9 місяців)
"Асоціація Українсько Китайського Співробітництва, Киев (Администрация, руководство среднего звена)

В мои обязанности входило прием входящих звонков, прием документов и передача начальству по назначению, состовление графика выполненных работ на неделю, обеспечение офиса всеми необходимыми средствами для качественной работы офиса, моментальное выполнение всех задач на сегодняшний день от руководителя, проявление стрессоустойчивости каждый день. Так же мне очень повезло что была возможность вдохновляться и покорять новые вершины карьерного роста вновь и вновь за что признательна своему руководству. В обьязаность входило работа с рекламой и недвижимостью, прием гостей готовка кофе , чая. Основные критерии были : коммуникабельность , умение общаться с людьми, стрессоустойчивость , желание развития, командная работа, поддержка коллектива, доброжелательность , целеустремленность и мотивация каждый день быть лучше и стремление добиваться новых вершин.

Освіта

СЗШ 66

Киев
Середня, з 2002 по 2013 (11 років)

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: