Резюме від 18 квітня 2023 PRO

Максим

Керівник, помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Власна справа

з 04.2014 по нині (10 років 2 місяці)
Власна справа, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка концепції будівництва, проектуваня, сметний розрахунок, будівництво приватного житла за замовленням клієнта та для вільного продажу. Оформлення дозволів та введення в експлуатацію. Виконання загальнобудівельних робіт: фундаменти, покрівля, комунікації. Також виконую власноруч зварювальні, електромонтажні роботи, монтаж опалювання, водопостачання, водовідведення та інше. Організація та контроль всіх етапів. Реалізовано 12 проектів, в тому числі один готель.

Керівник вітділення

з 10.2013 по 04.2014 (6 місяців)
ПАТ АБ «Укргазбанк», Євпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залагодження персоналу, підвищення показників, організація і контроль всіх напрямків роботи роздрібного відділення банка

Директор

з 09.2011 по 10.2012 (1 рік 1 місяць)
ПАТ «ВТБ Банк», Евпатория (Фінанси, банки, страхування)

Організація і контроль діяльності відділення. Вивів відділення банку з 8 (останнє) на 2 місце в регіоні, за підсумками року. Один з найкращих результатів по системі.

Головний спеціаліст

з 07.2008 по 09.2011 (3 роки 2 місяці)
OTP Bank, Евпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та Обслуговування корпоративних клієнтів за всіма напрямками співпраці (залучення пасивів, РКО, кредитування малого та середнього бізнесу, тощо).

Спеціаліст з продажу

з 10.2005 по 06.2007 (1 рік 8 місяців)
ПриватБанк, Євпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залучення до співпраці підприємств і організацій комерційної і бюджетної сфери, за напрямками зарплатних проектів, РКО тощо. Просування карткових продуктів за напрямками зарплатних проектів, кредитних карток, еквайрінг у торгових мережах. Встановлення POSтерміналів

Освіта

Київський національний економічний університет

Фінанси
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Безліч навчальних програм та тренінгів з банківської діяльності та з організації праці

З 2005 по 2014 в м.Київ, Запоріжжі, Дніпрі, і по Криму

Знання і навички

Водійські права кат. B Інженер будівельник Підводна охота Управління командою Фінансове планування Управління готельно-ресторанним бізнесом Управління підприємством Уміння аналізувати Управління будівельною компанією

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Вміло організую любе діло за фахом. Керівництво будівництвом, будівельний нагляд, проектувальні навики, формування смет, знання будівельних процесів, вміле керування будівельною технікою, та вимірювальними приладами, підготовка будівельної документації. Організація будівельної бригади. В сфері індивідуального будівництва. Досвід проектування, будівництва і продажу нерухомості. Маю досвід відкриття відділення банка з нуля. Маю досвід керування міні готелями. Працюю дуже результативно, тому бажано оплата в залежності від результату. Маю автомобіль. Будую власний будинок. Відповідальна і порядна людина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: