Резюме від 26 травня 2022 Файл

Ольга

Специалист по тендерам

Вік:
45 років
Місто:
Нікополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Грачова Ольга Олександрівна, 30.05.1979 р. н.
Тел. моб. +38/099/468-46-15, e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 44-а, кв. 14

Досвід роботи:
05.2021р. по теперішній час ТОВ «СК «СТРОЙІНВЕСТ» - начальник тендерного відділу
- Контроль та подання документів для участі у тендерах; моніторинг торгів на тендерних майданчиках ProZorro, Dozorro, Zakupki.prom; контроль за проведенням тендерів та участь у торгах; своєчасне замовлення та отримання необхідних довідок для подання тендерних пропозицій; своєчасна підготовка пакетів документів переможця закупівель; оцінка тендерної документації конкурентів, складання звіту про їх порушення; підготовка та подання заяв, скарг Замовнику; підготовка заяв до оскарження у АМКУ.

09.2020 – 05.2021 ТОВ «БК ЦЕНТРБУД» юрисконсульт, спеціаліст з тендерної роботи
- Моніторинг торгів на тендерних майданчиках ProZorro, Dozorro, Zakupki.prom; підготовка та подача документів для участі у тендерах; контроль за проведенням тендерів та участь у торгах; підготовка та подання заяв, скарг Замовнику; підготовка заяв до оскарження у Антимонопольному комітеті
- Договірна робота; підготовка звернень та відповідей на звернення державних органів, допомога керівництву підприємства з кадрових питань та трудового права; участь у тендерних закупівлях в якості «Учасника», а саме: підготовка, заповнення тендерної документації та розміщення пропозицій у системі Prozorro, моніторинг об’яв державних та комерційних відкритих тендерах, електронних аукціонах, безпосередня участь у тендерах.

02.2020-05.2020 ТОВ «ДСЗ» - юрисконсульт, інспектор з кадрів, спеціаліст з тендерної роботи
- Договірна робота; допомога керівництву підприємства з кадрових питань та трудового права; участь у тендерних закупівлях в якості «Учасника», а саме: підготовка, заповнення тендерної документації та розміщення пропозицій у системі Prozorro, моніторинг об’яв державних та комерційних відкритих тендерах, електронних аукціонах, безпосередня участь у тендерах; підготовка відповідей на звернення державних органів, органів МВС, прокуратури, податкової інспекції.
- Оформлення працівників (прийняття та звільнення); складання штатного розпису, складання графіків відпусток, табелів робочого часу; ведення особових справ працівників; ознайомлення з посадовими інструкціями.
- Моніторинг торгів на тендерних майданчиках ProZorro, Dozorro, Zakupki.prom; підготовка та подача документів для участі у тендерах; контроль за проведенням тендерів та участь у торгах; підготовка та подання заяв, скарг Замовнику; підготовка заяв до оскарження у Антимонопольному комітеті

11.2017-01.2020 ПП «АВІГЕЯ СТ» - юрисконсульт, інспектор з кадрів, спеціаліст з тендерної роботи
- Договірна робота, - Позовна робота (господарські спори по договорам поставки, підрядним та інш.; трудові спори по відшкодуванню шкоди завданої підприємству); - Претензійна робота; Підготовка та подання планів і звітів по роботі відділу керівництву підприємства; - Підготовка відповідей на звернення державних органів, органів МВС, прокуратури, податкової інспекції; - Заповнення тендерної документації та розміщення пропозицій у системі Prozorro, моніторинг об’яв державних та комерційних відкритих тендерах, електронних аукціонах, безпосередня участь у тендерах.
- Оформлення працівників (прийняття, переведення, звільнення); складання штатного розпису, складання графіків відпусток, табелів робочого часу; ведення особових справ працівників; ознайомлення з посадовими інструкціями.

04.2015 – 09.2016 АТ «Дніпропетровськгаз» - юрисконсульт першої категорії відділу претензійно-позовної роботи
- Договірна робота, - Позовна робота (господарські спори по договорам поставки, підрядним та інш.); - Претензійна робота; - Підготовка та подання планів і звітів по роботі відділу керівництву підприємства; - Підготовка відповідей на звернення державних органів, органів МВС, прокуратури.

07.2014-04.2015 Відділ держаної виконавчої служби Нікопольського міськрайонного управління юстиції – старший державний виконавець

11.2012-07.2014 Нікопольський міськрайонний суд – помічник судді

02.2011-11.2012 Відділ держаної виконавчої служби Нікопольського міськрайонного управління юстиції – старший державний виконавець

03.2007-11.2010 АТ «Нікопольський хлібокомбінат» юрисконсульт
Договірна робота, - Позовна робота (господарські спори по договорам поставки, підрядним та інш.); - Претензійна робота; - Підготовка та подання планів і звітів по роботі відділу керівництву підприємства; - Підготовка відповідей на звернення державних органів, органів МВС, прокуратури.

10.2005-03.2007 Нікопольський міськрайонний суд – секретар суду

08.1999-10.2005 КП «Нікопольська міська лікарня №3» - медична сестра

Освіта:

09.2000-06.2006 Одеська національна юридична академія, заочне відділення.
Спеціальність: «Правознавство».
Кваліфікація: Юрист.

09.1996-04.1999 Нікопольське медичне училище
Додаткові дані:
Комунікабельна, ініціативна, вмію працювати у команді, здібна до самоосвіти, організаторські здібності, здатна приймати самостійні рішення, маю високо розвинуте відчуття відповідальності та самокритики, гарне почуття гумору.

Володіння комп’ютером та офісною оргтехнікою. Робота з правовими системами «Ліга-Закон», «Законодавство України». Знання програм Word, Excel.
Вільно володію українською, російською мовами, письмова грамотність

З 2016 року інвалід 3 групи по життєво.

Заміжня – чоловік Грачов Павло Володимирович

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: