Резюме від 2 листопада 2007

Олександр

Інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Житомир, Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний університет ім. Шевченка

Радіофзичний, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.

Додаткова інформація

Чорнокрилюк Олександр Васильович.
Дата народження: 22 квітня 1984 р. у с. Берездів Славутського р-ну Хмельницької обл.
Освіта: з 2002 по 2006 р. навчався в Київському національному університеті ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув наукову ступінь бакалавр, за напрямком підготовки “Прикладна фізика”.
З 2006 по 2007 р. продовжував навчання у Кну ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув спеціальність радіофізик, інженер-дослідник за напрямком підготовки “Радіофізика і електроніка”.
Досвід роботи: З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.
З липня 2007р. по листопад 2007 р. працював на посаді інженера в ВАТ "Киїоблгаз".
Місце проживання: м. Київ вул. С. Олійника 8, кв. 84.
Телефон: 565-07-64. Моб: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Знання та вміння: досконале володіння українською російськими мовами, німецький базовий, англійський зі словником, ПК - досвідченний користувач (Microsoft Office), Internet, Outlooc, розрахункові програми.
Особисті якості: комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, організаційний, наполегливий, легко і швидко навчаюсь, маю велике бажання працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати