Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Віталій

Технік-електрик, електромонтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Іванків (Вишгородський р-н)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Налагоджувальник ОПС охороно пожежних систем 5роз.

з 07.2017 по 03.2022 (4 роки 8 місяців)
Державне підприємство "Центральне підприємство з поводження з РАВ"

Освіта

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж

Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " кваліфікація бакалавра технік- електирика, смт. Немішаїв
Вища, з 2013 по 2014 (1 рік)

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.

Додаткова інформація

Резюме

Квліфікований технік- електирик з досвідом понад 20 років шукаю роботу за суміснитством в м. Київі з гнучим графіком праці , погодиною, чи від обсягів виконаної роботи, оплатою.
Особисті дані: Сидоренко Віталій Сергійович: моб . тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») вайбер ,телеграм.
Освіта: Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.
Досвід роботи: Слюсар по ремонту електро- обладнання , електрик дільниці 4група з електробезпеки 4 роз., налагоджувальни ОПС "охороної поженої синалізації 3 група з електробезпеки 5 роз.
Монтаж та налгоджування ситем: освітлення , дистанціїного керування ,поженої і охороно ї сигналізації ,кабельних силових мереж, розподільчих щитів,облання харчової, деревобробної промисловості , житлових і господарськи приміщень різного типу та призначенння.
Особисті навички: володію компютером , водійське посвідчення категорї В , комунікабельний,акуратний немаю шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: