Резюме від 18 травня 2023 Файл

Алина

Юрисконсульт

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

ПІБ: Малишенко Аліна Володимирівна
Email, номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місто реєстрації: м.Каховка, вул. Панкеєвська, буд. 128, кв. 122, Херсонська обл.
Місто проживання: м.Вишневе, вул. Молодіжна, 16-А., кв. 8, Київська обл.
Дата народження: 25 травня 1992 року
Сімейний стан: неодружена, дітей не маю.
КАР’ЄРА
З 05.2015 р. по 07.2016 р.
Каховська ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області
Головний державний ревізор-інспектор сектору погашення боргу
З квітня по липень 2016 року виконувала обов’язки завідуючого сектору погашення боргу Каховської ОДПІ.
Функції: контроль за виконанням платниками податків податкового законодавства, вжиття заходів по погашенню заборгованостей перед державою, арешт майна боржників, складання договорів продажу майна та розстрочення податкових зобов’язань, робота з виконавчими документами та ін.
З 09.2017 р. по 06.2018 р.
Управління державної міграційної служби в Херсонській області (м. Херсон)
Головний спеціаліст відділу з питань громадянства, паспортизації, імміграції та реєстрації УДМС.
З 06.2018 р. переведена на посаду головного спеціаліста Каховського районного відділу УДМС України в Херсонській області, де пропрацювала до квітня 2021 року.
Функції: Здійснення оформлення і видачі громадянам України, які постійно проживають в Україні, документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, тимчасового затримання та вилучення таких документів у передбачених законодавством випадках. Здійснення ідентифікації громадян України, які втратили документи, що посвідчують особу. Забезпечення в межах своїх повноважень супроводження та підтримку функціонування Єдиного державного демографічного реєстру, Національної системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян України, іноземців та осіб без громадянства, розпорядником яких є УДМС. Здійснення відповідно до закону державного контролю за дотриманням законодавства у сферах міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, у передбачених законодавством випадках та ін.
З 11.2021 р. по 05.2022 р.
ТОВ «АГРО-БІЗНЕС ПЛЮС» - юрисконсульт.
Функції: організація договірно-правової роботи на підприємстві, підготовка юридичних документів, робота з пайщиками підприємства, підписання з ними договорів оренди та їх реєстрація, робота з контрагентами, підготовка протоколів, робота по оформленню господарських договорів, листування з підприємствами та установами, та ін.
З 06.2022 р. і по теперішній час:
ТОВ «Жулянський машинобудівний завод «ВІЗАР» - юрисконсульт.
Функції: здійснення правової роботи у товаристві, правова консультація структурних підрозділів товариства, участь у роботі з укладення господарських договорів, довідково-інформаційна робота з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, участь у підготовці проектів нормативних актів, ведення діловодства у юридичному відділі, підготовка звітів, довідок та інше.
ОСВІТА
Національний університет «Одеська юридична академія» 05.2014 р.
Спеціальність «правознавство», кваліфікація «юрист»
(денна форма навчання)

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Додаткові навички
Умію знаходити контакти з різними людьми, вибудовувати взаємовідносини з різними типами людей, умію працювати в складних стресових ситуаціях, умію креативно підходити до вирішення певних задач, володію знаннями про законодавство України, впевнений користувач ПК, навики роботи з MS Office (Word, Excell, Power point), Liga закон, Adobe, СЕД (АСКОД, Мегаполіс тощо).

Схожі кандидати

Юрист
10000 грн, Київ, Львів , ще 2 міста

Юрист
Київ

Юрист
25000 грн, Київ

Помощник юриста, офис-менеджер
Київ

Юрист
Київ

Юрист
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: