• Файл

Ірина

Менеджер ресторану

Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ІРИНА БАБЕНКО
МЕНЕДЖЕР РЕСТОРАНУ

Мій досвід у ресторанній сфері — понад 10 років. За цей час я послідовно
опанувала всі посади в ресторані — від офіціанта до керівника. Більшість
проєктів були пов’язані з відкриттям кафе та ресторанів, де після запуску я
продовжувала працювати керівником. Найбільше мене захоплює динамічність і
багатогранність ресторанного менеджменту, що відкриває можливості для
постійного розвитку та вдосконалення професійних та особистих якостей.

КУРСИ ТА ТРЕНІНГИ
КОНТАКТИ
Участь та успішне завершення навчальної програми "Школа менеджменту".
Участь у тренінгах: «Основи менеджменту», «Основи сервісу», «Основи
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
банкетного обслуговування», а також спеціалізовані майстер-класи від компаній
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
постачальників.
in Linkedin Участь у семінарі Є. Побєдоносцева «Основи роботи ресторану».

Telegram 2017 | семінар «Робота згідно зі стандартами «HACCP»
2017 | семінар «Активні продажі в ресторанах»,
Kyiv, Ukraine
генерального директора ВД «Ресторатор України» Сергій
Трахачова,
2017 | участь у тренінгу «Керівник мрії .
Операційне управління від А до Я», від освітньої
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
компанії «Чашка School»,
2017 | участь тренінгу «Стандартизація кафе
Операційне управління та оптимізація
та ресторанів», Олександра Мусатова
процесів
2018 | участь у програмі Бізнес Молодість “Прорив 4.0”
Фінансовий контроль та дисципліна
2023 | курс "Вина світу" від Шеф-сомелье ресторану Veno e Cucino
Формування та навчання команди
Організація банкетів та заходів
ДОСВІД РОБОТИ
Впровадження стандартів сервісу та
HACCP
Менеджер ресторану
Хуторець на Дніпрі | червень 2022 - грудень 2023

Організація та контроль роботи зміни.
Облік замовлень і використання ТМЦ відповідно до лімітів, ведення
ГНУЧКІ НАВИЧКИ
документації.
Дотримання стандартів сервісу та ефективна комунікація в команді.
Комунікабельність
Адаптація, навчання та управління командою сервісу.
Лідерські якості
Робота з гостями: бронювання, організація банкетів, зворотний
Робота в команді
зв’язок, вирішення конфліктних ситуацій.
Управління часом
Аналітичні навички Менеджер ресторану
Veno e Cucino | червень 2022 - червень 2023

Організація та контроль роботи зміни.
Переоблік замовлення та використання ТМЦ згідно з встановленим
ЗНАННЯ МОВ
лімітом, ведення документації.
Контроль стандартів роботи персоналу.
English - pre-intermediate
Управління командою, підтримка ефективної комунікації між
Ukrainian - вільне володіння
процесами ресторану.
Адаптація та навчання нових співробітників команди сервісу.
Робота з гостями: бронювання та організація бенкетів, зустріч
гостей, зворотний зв’язок, вирішення конфліктних ситуацій.
Співзасновник і керівник проєкту

Startup Project: Kok's BOX | 2019 - червень 2021

З партнером розробили бізнес-план, створили концепцію та запустили
проєкт доставки їжі в боксах. Сторінка проєкту: Link

Керуюча

Сімейне кафе «Жовтий Жираф» | червень 2016 - листопад 2019

Підбір постачальників, укладання договорів, контроль якості
продукції та відповідності цін.
Підбір персоналу, співбесіди, формування команди.
Організація розробки страв і напоїв, контроль технологічних карт та
їх впровадження.
Ведення фінансової документації, касової дисципліни, аналітика (food
cost, ABC-аналіз).
Контроль закупівель, постачань, забезпечення кафе витратними
матеріалами.
Контроль стандартів сервісу, роботи залу та кухні, якості видачі
страв.
Організація банкетів, маркетингові активності.
Складання графіків змін, інвентаризація, внутрішнє навчання
персоналу.
Підтримання технічного стану кафе.

Керуюча

Сімейне кафе «FarbaBar» | березень 2016 - листопад 2019

Вибір ПЗ, касового обладнання, посуду та інвентарю.
Підбір постачальників, укладання договорів, контроль закупівлі.
Організація та контроль розробки меню, технологічних карт.
Підготовка дозвільних документів (СЕС, МНС).
Формування команди, проведення співбесід, навчання персоналу.
Організація та контроль тестового запуску кафе.
Ведення фінансової документації, касової дисципліни, аналіз
продажів.
Контроль закупівель, якості продукції, відповідності цін.
Забезпечення кафе маркетинговими матеріалами та витратними
ресурсами.
Контроль роботи залу, кухні, якості видачі страв.
Складання графіків змін, інвентаризація, внутрішні тренінги.
Участь у розробці сезонного меню та маркетингових активностях.

Менеджер ресторану

«Apelsin» | листопад 2015 - березень 2016

Організація робочої зміни.
Облік витратних матеріалів, ведення документації.
Контроль стандартів роботи персоналу.
Постановка та контроль виконання завдань.
Адаптація, навчання та перевірка знань офіціантів.
Робота з гостями: зворотний зв’язок, вирішення конфліктів,
організація банкетів.
Менеджер ресторану

«Apelsin» м. Ялта | травень 2015 - листопад 2015

Функціонал роботи ідентичний до попередньо зазначеного досвіду.
Заступник керівника

«Taksim», Казахстан | березень 2015 - травень 2015

Підготовка до відкриття та запуск кафе.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Проведення тренінгів, контроль стандартів роботи.
Складання графіків, облік робочого часу, ведення документації.
Впровадження локального маркетингу.
Участь у семінарі Побєдоносцевої Є. «Основи ефективної роботи
ресторану».

Заступник керівника

«CASTA» | жовтень 2013 - березень 2015

Підготовка до відкриття та запуск ресторану.
Підбір, навчання, атестація та мотивація персоналу.
Організація роботи залу, складання графіків змін.
Контроль стандартів сервісу, трудової дисципліни, впровадження нових
стандартів.
Ведення документообігу, облік робочого часу, нарахування зарплати.
Інвентаризація, аналіз продажів, локальний маркетинг.
Робота з постачальниками та гостями, організація банкетів.

Заступник керівника

«MAFIA» | травень 2012 - жовтень 2013

Підбір, навчання, атестація та мотивація персоналу.
Формулювання завдань, делегування, контроль виконання.
Організація роботи залу, складання графіків змін.
Контроль стандартів сервісу, трудової дисципліни, впровадження нових
стандартів.
Ведення документообігу, облік робочого часу, нарахування зарплати.
Інвентаризація, аналіз продажів, локальний маркетинг.
Робота з постачальниками та гостями, організація банкетів.
За період роботи на посаді заступника керівника ресторан переміг у
внутрішньому конкурсі компанії з якості сервісу.

Менеджер ресторануу

«MAFIA» | березень 2011 - травень 2012

Прийом і здача зміни, організація роботи персоналу та контроль стандартів
обслуговування, ведення документації, адаптація й навчання нових
співробітників, робота з гостями та організація банкетів.

Офіціант

«MAFIA» | березень 2010 - червень 2011

Обслуговування гостей: зустріч, супровід, прийом замовлення, консультація
щодо меню, продаж страв і напоїв, сервірування столу, робота з R-Keeper.

ОСВІТА

Національний університет харчових технологій
Бакалавр, Біотехнологія | 2007 - 2012

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: