Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Misha

Бармен, барменеджер, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Барменеджер

з 05.2023 по нині (11 місяців)
TERRACE Люмэр 1 та 2 поверх, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Барменеджер

з 08.2022 по 04.2023 (8 місяців)
Butch, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював за баром,пророблював та оновлював барну карту класичними та авторськими напоями, проводив гастро вечері по схемі 5 страв 3 напої, кожний місяць по 2 вечора

Барменеджер

з 04.2019 по 02.2022 (2 роки 10 місяців)
ForRest, Jay Fai, Нова Каховка (Готельно-ресторанний бізнес)

Був бренд барменом у двух закладках,займався оновленням карти по сезонно та під гастротвечері авторські напої
У цей період часу виграв конкурс на Barometr international bar show від бренду Alexx

Бармен

з 03.2013 по 04.2019 (6 років 1 місяць)
Roastery, Central Bar , Bourbone, Shelter,Fitz, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчався барбеком у закладі Fitz,далі вже пішов працювати у заклади і набиратися досвіду

Освіта

ХНТУ

Машинобудівництво, Інжинер-технолог, Херсон
Вища, з 2013 по 2016 (3 роки)

Знання і навички

Стресостійкість Приготування коктейлів Poster R-Keeper Iiko Приготування кавових напоїв Привітність Міксологія

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Садохін Олександр

Садохін Олександр

Власник закладів, Butch,ForRest,Jay Fai

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Створення та оновлення меню бару, розробка нових рецептур (міксологія) та популярних напоїв
Навчання та управління персоналом:займатися стажуванням барменів, розвивати навики подачі і презентації, міксології, швидкість приготування, з дотриманням технологічних карт, вчити вести діалог з гостем на виявлення потреб і смакових уподобань
Якість обслуговування та сервіс: забезпечувати високий рівень обслуговування, контролювати якістьвиконання замовлень, регулярно перевіряти знання меню, вміння цікаво його презентувати гостям закладу
Запаси та замовлення: займатися веденням обліку запасів алкоголю, інгредієнтів та обладнання, організовувати замовлення для підтримання оптимальних запасів. Брати участь в проведенні інвентаризацій, аналізувати результати і пропрацьовувати причини неточностей
Взаємодія з постачальниками: пошук та налагодження співпраці з постачальниками напоїв, інгредієнтів, контроль за якістю продукції
Маркетинг: ініціювати проведення заходів для розвитку барної культури закладу (дегустації, бармен — шоу і т.д), брати активну участь в процесі, проводити майстер-класи, через спілкування з гостями вивчати їхні смаки, попит, вводити в асортимент бару популярні трендові напої і т.д
Безпека та гігієна: контролювати дотримання стандартів безпеки та гігієни у роботі з продуктами (умови зберігання продуктів та заготовок, терміни придатності), обладнанням (справність, сервісне обслуговування) та персоналом (дотримання техніки безпеки, охайний зовнішній вигляд, гігієна)

Схожі кандидати

Бариста
Івано-Франківськ

Бариста
Івано-Франківськ

Офіціант, бармен
30000 грн, Івано-Франківськ, Буковель

Бариста
Івано-Франківськ

Бариста
Івано-Франківськ

Бариста
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: