Резюме від 15 березня 2024 PRO

Костянтин

IT-фахівець

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з компьютерних систем

з 02.2019 по 01.2023 (3 роки 11 місяців)
КНП Центр первиної медичної допомоги, Бахмут (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконання ролі посередника між розробниками медичного програмного забезпечення Емсимед та кінцевими користувачами системи. Розширення локальної мережи та доступу до мережі Інтернет. Обслуговування оргтехніки та компьютерів підприємства. Навчання медперсоналу основам інформаційних технологій. Надання технічної віддаленої підтримки користувачам у віддалених амбулаторіях міста.

Фахівець по інформаційним технологіям

з 12.2014 по 01.2019 (4 роки 1 місяць)
ТОВ Akipan (АртЗолото), Бахмут (IT)

Обслуговування комп'ютерного парку організації (більше 100 робочих місць). Монтаж та пусконалагоджувальні роботи систем відеоспостереження на підприємстві (вулиця/офіс/виробництво). Забезпечення інформаційної безпеки корпоративної мережі, підтримка та адміністрування мережевої інфраструктури; Встановлення, настроювання та адміністрування операційних систем Windows 7 та Windows 10. Проектування, прокладання мережного кабелю та встановлення пасивного мережевого обладнання; Облік комп'ютерного устаткування; Віддалена та локальна підтримка користувачів; Діагностика несправностей комп'ютерного обладнання, невеликий ремонт. Установка різного прикладного ПЗ на робочі місця користувачів (1С та інше)

Розробник програмного забезпечення для інформаційно-розрахункових центрів

з 01.2010 по 11.2014 (4 роки 10 місяців)
АТ КБ PrivatBank, Бахмут (Фінанси, банки, страхування)

Розробка десктопних клієнт-серверних програм на Delphi. Розробка баз даних у СУБД Oracle. Ведення проектів та розробка нових компонентів, бібліотек, сервісів, а також доопрацювання та підтримка розроблених раніше. Супровід та модернізація впроваджуваного програмного забезпечення до інформаційно-розрахункових центрів різних міст країни.
В результаті роботи отримав практичний досвід у розробці та підтримці програмних продуктів на Delphi, написанні SQL запитів, процедур, тригерів до БД (Oracle), адмініструванні клієнт-серверних БД, у використанні принципів ООП, компонентів DevExpress, FastReports, системи контролю версій (SVN) .

Інженер-програміст

з 05.2006 по 11.2008 (2 роки 6 місяців)
ВАТ Артемівський завод по обробці кольорових металів, Бахмут (Промисловість та виробництво)

Консультація та технічна підтримка користувачів. Блоковий ремонт ПК. Встановлення та налаштування ОС сімейства Windows, додаткового програмного забезпечення, периферійного обладнання. Комп'ютерний парк організації (більше 300 робочих місць).

Освіта

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Компьютерних та інформаційних технологій, Харків
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

ІТ-спеціаліст
Київ, Дистанційно

Спеціаліст з ІТ-безпеки
Київ, Фастів

Фахівець з ІТ
Київ

IT-специалист
Київ, Одеса

IT-спеціаліст, програміст
10000 грн, Київ

IT-спеціаліст
20000 грн, Київ, Бровари

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: