Резюме від 9 червня 2022 Файл

Микола

Руководитель

Місто:
Борислав

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме від 09.06.2022 р.
Корлюк Микола Олександрович

Керівник дільниці
Повна зайнятість
Вік: 38 років
Місто: Борислав


Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Борислав, Львівська область
ДОСВІД РОБОТИ

Фахівець з питань цивільного захисту
З 04. 2015 по нині (7 років 2 місяці)
ТОВ «ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА «СВЯТО-ВАРВАРИНСЬКА» (збагачування вугілля, вугільна промисловість, МЕТІНВЕСТ)
До спектра моїх обов’язків входить:
Організація функціонування системи охорони праці та пожежної безпеки, спрямованої на недопущення нещасних випадків і аварій на виробництві.
Проведення вступних інструктажів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки; організація проведення спеціального навчання та перевірки знань з питань охорони праці, пожежної безпеки, пожежно - технічного мінімуму.
Керування добровільно-рятувальною командою (проведення навчань по застосуванню засобів пожежогасіння). Підтримання постійної готовності структурних підрозділів до ліквідації пожеж на початковому етапі.
Розроблення планів евакуації, проведення занять з персоналом по порядку дій в разі техногенної аварії.
Проведення ідентифікації, паспортизації об’єктів підвищеної небезпеки.
Контроль за виконанням нормативно-правових актів з питань пожежної та техногенної безпеки, правил, стандартів, положень, інструкцій з охорони праці в структурних підрозділах підприємства. Складання звітності, розробка заходів, для недопущення випадків травмування працівників на виробництві. Участь у розслідуванні аварій на виробництві. Контроль за виконанням Комплексних заходів з досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, попередження випадків виробничого травматизму, профзахворювань та аварій в структурних підрозділах.
Контроль за безпечним виконанням робот підвищеної небезпеки та вогневих робіт ремонтними службами та працівниками підрядних організацій, проведення аудитів безпеки в структурних підрозділах підприємства, складання актів, приписів, здійснення контролю за їх виконанням.
Організація своєчасного технічного обслуговування вогнегасників та систем автоматичної пожежної сигналізації.
Отримання дозволів, декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатація машин, механізмів підвищеної небезпеки.

Інженер з охорони праці
З 07.2009 по 07.2014 (5 років)
ТОВ «НАФТЕК» (нафтопереробний завод, нафтохімічна промисловість), м. Горлівка, Донецької області
До спектра моїх обов’язків входило:
Організація та контроль стану охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві;
Організація ефективної системи управління охороною праці, спрямованої на недопущення нещасних випадків і аварій на виробництві контроль за її функціонуванням;
Проведення вступних інструктажів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки; організація проведення спеціального навчання та перевірки знань з питань охорони праці, пожежної безпеки, пожежно-технічного мінімуму.
Контроль за виконанням нормативно-правових актів з питань охорони праці, правил, стандартів, положень, інструкцій з охорони праці в структурних підрозділах підприємства. Складання звітності, розробка заходів, для недопущення випадків травмування працівників на виробництві. Участь у розслідуванні нещасних випадків на виробництві. Контроль за виконанням Комплексних заходів з досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, попередження випадків виробничого травматизму, профзахворювань та аварій в структурному підрозділі.
Ведення документації з питань охорони праці, контроль за безпечним виконанням робот підвищеної небезпеки, проведення аудитів безпеки в підрозділах підприємства, складання актів, приписів, здійснення контролю за їх виконанням.
Отримання дозволів, декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатація машин, механізмів підвищеної небезпеки.
Робота з контролюючими органами.

Інспектор сектору охорони праці та техніки безпеки
З 09.2007 по 02.2009 (1 рік 5 місяців)
ВАТ «КОНЦЕРН СТИРОЛ» (хімічна промисловість) м. Горлівка, Донецької області
До спектра моїх обов’язків входило:
Організація та контроль стану охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві.
Організація ефективної системи управління охороною праці, спрямованої на недопущення нещасних випадків і аварій на виробництві контроль за її функціонуванням.
Проведення вступних інструктажів з охорони праці; організація проведення спеціального навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Контроль за виконанням нормативно-правових актів з питань охорони праці, правил, стандартів, положень, інструкцій з охорони праці в структурних підрозділах підприємства.
Складання звітності, розробка заходів, для недопущення випадків травмування працівників на виробництві. Участь у розслідуванні нещасних випадків та аварій на виробництві.
Контроль за виконанням Комплексних заходів з досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, попередження випадків виробничого травматизму, профзахворювань та аварій в структурному підрозділі.

Електрослюсар (черговий) наладчик машин та автоматичних ліній
З 09.2004 по 09.2007 (3 роки)
ЗАТ «СТИРОЛ ПАК» (хімічна промисловість) м. Горлівка, Донецької області
До спектра моїх обов’язків входило:
Обслуговування автоматичних ліній, проведення монтажу, ремонтів та регулювання шаф керування та силового обладнання, напругою до 1000 В.
Ремонт обладнання на базі релейної техніки, профілактичні роботи.

Електромонтер
З 03.2003 по 09.2004 (1 рік 6 місяців)
КП «Водоканал» (комунальне підприємство) м. Горлівка, Донецької області
До спектра моїх обов’язків входило:
Обслуговування станцій катодного захисту трубопроводів, проведення ремонтів та монтаж устаткування, напругою до 1000 В.
Роботи з кабельними лініями до 1000 В.

ОСВІТА
Донецький національний технічний університет
Повна вища, з 09.2003 по 07.2007
«Електричні системи і мережі»
Горлівський технікум Донецького національного університету
«Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»
Середньо-спеціальна, з 09.1999 по 02.2003

Пройшов навчання як внутрішній аудитор по:
OHSAS 18001;
ISO 45001

ПРОФЕСІЙНІ ТА ІНШІ НАВИЧКИ
Навички роботи з комп’ютером
Впевнений користувач: пакету MS Office, Internet
Знання мов
Англійська – базовий рівень
Українська – вільно
Російська – вільно
Проходив навчання та перевірку знань з НПАОП
Володіння авто
Права категорії «В»
На даний час маю статус внутрішньо переміщеної особи.
Особисті якості
Маю достатній практичний досвід у сфері забезпечення протипожежного та цивільного захисту об'єктів різного призначення і форми власності, а саме: розробка та затвердження наказів, розпоряджень, інструкцій; проведення інструктажів з питань пожежної безпеки та цивільного захисту; забезпечення об'єктів первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності; контроль та приймання робіт протипожежного призначення, розробка та контроль виконання договорів із проведення технічного обслуговування систем протипожежного захисту, внутрішнього протипожежного водопостачання та первинних засобів пожежогасіння. Також, маю певний досвід у роботі з підрядними організаціями на будівництві та реконструкції промислових об’єктів. Стриманий, дисциплінований, відповідальний, наполегливий у вирішенні службових питань, стійкий до стресових ситуацій. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати