Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Олександр

Особистий водій керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій генерального директора, власника компанії та його сім'ї

з 09.2018 по 08.2022 (3 роки 11 місяців)
ТОВ "ДБП РІАЛ ЕСТЕЙТ", Київ (Нерухомість)

Виконував обов'язки водія генерального директора, власника компанії та його родини на автомобілях представницького класу. Також, в обов'язки входило забезпечення переміщення головного бухгалтера по місту Київ, відділ постачання по місту та області. Відрядження по Україні.
У вільний час від основних зобов'язань, займався на території бізнес центру дрібним будівництвом, та технічним обслуговуванням автомобілів парку.

Водій

з 09.2015 по 08.2017 (1 рік 11 місяців)
ФОП "Немцов", Київ (Дизайн)

З 09.2015 по 08.2017., працював у компанії ФОП "Немцов". Компанія займалася дизайном інтер'єру.
Займав посаду водія. Виїзди на об'єкти з дизайнерами, по Києву та області. До обов'язків входили доручення бухгалтерії та менеджерів компанії, а також особисті доручення керівника. Доставка дітей до школи та на тренування.
Повз основну роботу водія, займався монтажем різних карнизів, римських механізмів, ролетних установок, навішування штор.

Водій компанії

з 09.2008 по 08.2015 (6 років 11 місяців)
ТОВ "УЛІСС" (УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ)., Київ (Сфера обслуговування)

Працював водієм компанії, а також керівництва та його родини. Обов'язками було забезпечення поїздок співробітників по місту Київ та області. Відрядження по Україні з інженерами компанії.

Освіта

Київський професійний ліцей "Авіант".

Слюсар з ремонту автомобілів (ремонт та технічне обслуговування електрообладнання автомобіля)., Київ
Середня спеціальна, з 2004 по 2005 (1 рік)

Додаткова інформація

Добрий день! Мене звуть Олександр, мені 35 років. Мешкаю у місті Київ в районі Севастопольської площі Солом'янського району. Маю посвідчення водія категорії В,С., безперервний, безаварійний стаж водіння автомобілів представницького класу 17 років. Маю автомобіль (готовий працювати).Добре знаю місто Київ та його околиці. Досить багато їздив дорогами України на далекі відстані. Їздив на автомобілях різного класу. Готовий до роботи у позаурочний час. Є гараж для Вашого автомобіля. Маю досвід роботи особистого, сімейного водія з 2006 року. Рекомендації із попередніх місць роботи. Дуже люблю автомобілі та утримувати їх у чистоті. Акуратний, пунктуальний, педантичний, виконавчий, відповідальний.
Якщо буде цікаво з радістю відповім на ваші запитання більш детально.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: