Володимер
Администратор ресторана, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Житомир
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8527338
Досвід роботи
Адміністратор
з 04.2017 по 02.2022
(4 роки 10 місяців)
їдальня на автостанції, Житомир (сфера обслуговування)
Обов'язки:
- ведення документації
- робота з персоналом
- видача заробітної плати персоналу
- розробка меню
- робота з постачальниками
- складання графіку роботи
- аналіз витрат продуктів
- відповідальність за обладнання
Досягнення:
- навички ведення документації
- організаторські здібності
- вміння мотивувати персонал
- впевнений користувач ПК
- досвід ведення прибуткових документів
Особисті якості:
- відповідальність
- висока працездатність
- активна життєве позиція
- організованість
- самостійність
- уважність
- чесність
- пунктуальність
- здатність швидко навчатися
Кухар
з 10.2016 по 04.2017
(6 місяців)
Тоскана Гриль, Бердичев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 10.2015 по 04.2017
(1 рік 6 місяців)
Кафе Карамель, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-представлення страв у фуршетному вигляді
- приготування страв за стандартами
- забезпечення необхідної форми страв
-розробка меню
- управління процесом постачаннязабезпечення якості страв
-робота в команді
Досягнення:
- знання смакових якостей страв
- знання кухонь світу
- знання ціноутворень і калькуляцій страв
- знання технологічного обладнання
- знання правил зберігання продуктів
Кухар
з 05.2015 по 10.2015
(5 місяців)
кафе на автостанції, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 05.2014 по 04.2015
(11 місяців)
Гриль Хаус, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- приготування страв за стандартами
- забезпечення якості страв
- забезпечення необхідної форми подачі та вигляду страв
- дотримання чистоти і охайності на робочому місці
Навички:
- знання правил зберігання продуктів
- знання технологічного обладнання
- вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів
- вміння оформлять страви
Освіта
Житомирський професійний ліцей харчових технологій
Кухар-кондитер, Житомир
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)
Схожі кандидати
Продавець, адміністратор (туризм, готельно-ресторанний бізнес)
8000 грн, Житомир
Бармен, адміністратор ресторану
15000 грн, Житомир
Адміністратор ресторану
Житомир
Адміністратор ресторану
Житомир
Адміністратор ресторану
Житомир
Адміністратор ресторану
Житомир