Резюме від 17 червня 2022 PRO

Володимер

Администратор ресторана, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 04.2017 по 02.2022 (4 роки 10 місяців)
їдальня на автостанції, Житомир (сфера обслуговування)

Обов'язки:

- ведення документації

- робота з персоналом

- видача заробітної плати персоналу

- розробка меню

- робота з постачальниками

- складання графіку роботи

- аналіз витрат продуктів

- відповідальність за обладнання

Досягнення:

- навички ведення документації

- організаторські здібності

- вміння мотивувати персонал

- впевнений користувач ПК

- досвід ведення прибуткових документів

Особисті якості:

- відповідальність

- висока працездатність

- активна життєве позиція

- організованість

- самостійність

- уважність

- чесність

- пунктуальність

- здатність швидко навчатися

Кухар

з 10.2016 по 04.2017 (6 місяців)
Тоскана Гриль, Бердичев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 10.2015 по 04.2017 (1 рік 6 місяців)
Кафе Карамель, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:

-представлення страв у фуршетному вигляді

- приготування страв за стандартами

- забезпечення необхідної форми страв

-розробка меню

- управління процесом постачаннязабезпечення якості страв

-робота в команді

Досягнення:

- знання смакових якостей страв

- знання кухонь світу

- знання ціноутворень і калькуляцій страв

- знання технологічного обладнання

- знання правил зберігання продуктів

Кухар

з 05.2015 по 10.2015 (5 місяців)
кафе на автостанції, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 05.2014 по 04.2015 (11 місяців)
Гриль Хаус, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:

- приготування страв за стандартами

- забезпечення якості страв

- забезпечення необхідної форми подачі та вигляду страв

- дотримання чистоти і охайності на робочому місці

Навички:

- знання правил зберігання продуктів

- знання технологічного обладнання

- вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів

- вміння оформлять страви

Освіта

Житомирський професійний ліцей харчових технологій

Кухар-кондитер, Житомир
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: