Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 січня 2024 PRO

Олег

Виконавчий директор, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор департаменту власного виробництва

з 03.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Мережа супермакетів Делікат, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Управління та операційний контроль діяльності департаменту власного виробництва за бізнес-напрямками: фуд-сервіс (мережа фуд-кортів, кав‘ярні самообслуговування, суші, піца, стріт-фуд), цех заморожених н/ф та снеків, ХБВ, кондитерський цех, проектування фабрики-кухні.

Розробка стратегії розвитку, побудова системних ефективних робочих процесів з динамікою зростання рентабельності бізнес-напрямків та прибутковості виробництва.
Формування цінової політики, аналіз собівартості та оптимізація списань.
Координація та організація виконання виробничих планів та операційних задач.
Планування бюджету та витратної частини виробництв та структурних підрозділів, оптимізація та розподіл виробничих та трудових ресурсів.
Розробка та впровадження системи протоколів, чек-листів та інструкцій, необхідних для системи контролю якості готової продукції.
Контроль за дотриманням регламентів та стандартів роботи департаменту власного виробництва.

Аналіз комерційних та операційних показників департаменту (P&L у розрізі виробництв та торгових точок), аналіз економічних показників діяльності департаменту, динаміки продажів та виконання планових операційних показників виробництв.

Забезпечення ефективної співпраці з іншими структурними департаментами та партнерами.

Підготовка та захист презентацій проектів та нових напрямків діяльності (моніторинг ринку та сучасних тенденцій, SWOT-аналіз, техніко-економічне обґрунтування).

Дотримання термінів реалізації нових проектів (проведення тендерів та контроль закупівлі обладнання, підбір та навчання персоналу, відпрацювання технологічних процесів тощо)

Охоплення нових ринків збуту та розширення географії присутності продукції департаменту (дистрібуція для сегменту HoReCa та електронна комерція).

Оптимізація та вдосконалення процесів обліку, прийому, первинної обробки сировини зменшення оверстоків тощо.
Системний контроль та аналіз асортиментної матриці (ротація страв та напоїв, впровадження новинок, ціноутворення, оцінка собівартості та маржі, стандартизація та уніфікація асортименту по мережі).

Розробка та вдосконалення системи мотивації, постійна робота з навчання та розвитку персоналу.

Вдосконалення конкурентоспроможності послуг: системне покращення якості страв, рівня обслуговування та ступеню задоволеності споживачів.

Впровадження діджиталізації замовлень через мобільний додаток.

Підтримання та підвищення позитивного іміджу бренду (створення wow-ефекту та участь в розробці маркетингових заходів).

Досягнення в компанії Делікат:
Заступивши на посаду у березні 2022 року продаж продукції було збільшено на 24-40% (т/о на 60-80%, операційний прибуток на 80-120% до аналогічних періодів минулого року) за рахунок втілення проектів з розвитку, покращення якості готової продукції та оптимізації бізнес-процесів.

Керівник ресторанного департаменту

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
Готель Fomich Apartments, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка до запуску з нуля та подальший розвиток ресторану грузинської кухні Batoni та інших локацій та сервісів ресторанного департаменту (ресторан, літня тераса, басейн на даху з зонами відпочинку, лобі-бар, лаунж-бар в спа-зоні, доставка страв по Буковелю та обслуговування в номерах).
Контроль операційної діяльності по усім напрямкам та підрозділам.
Організація та контроль усіх робочих процесів виробництва та сервісу (кухня, зал, бар, каса, технічний персонал).
Побудова командної роботи ресторанного департаменту.
Розробка та впровадження політики стандартів компанії (підготовка та розробка інструкцій, чек-листів, регламентів та стандартів).
Планування бюджету та P&L звітність у розрізі підрозділів ресторанного департаменту.
Через воєнний стан та закриття курорту Буковель проект було реалізовано тільки частково (запуск ресторану Batoni та рум-сервісу).

Бренд-шеф та керуючий

з 01.2011 по 11.2021 (10 років 10 місяців)
Jam Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кейтериногової компанії з нульового циклу та подальший розвиток по кільком бізнес-напрямкам (подієвий кейтеринг, корпоративне харчування, сервіс доставки канапе й закусок, надання в оренду обладнання та устаткування для івентів):
Створення та оновлення банкетного / фуршетного меню, спеціальних сезонних пропозицій.
Складання калькуляційних та технологічних карт.
Підбір посуду, текстилю, матеріально - технічного устаткування.
Підбір, адаптація та управління персоналом.
Проведення тренінгів та мастер-класів для адміністративного та обслуговуючого персоналу сервісу.
Складання графіків роботи персоналу ресторанного департаменту та ведення табелів.
Робота з постачальниками.
Розробка маркетингових програм для залучення клієнтів.
Організація продажу додаткових послуг.
Координація, проведення заходів і проектів.
Розробка посадових інструкцій, регламентів роботи та стандартів підприємства з обслуговування та організації харчування.
Постановка та реалізація цілей і завдань, контроль виконання стандартів компанії та підвищення якості послуг, що надаються.
Фінансовий аналіз, податкова звітність, планування бюджету, оптимізація витрат і підвищення рентабельності бізнесу.

Бренд-шеф / Консультант з маркетингу, розвитку й управління змінами

з 04.2010 по 11.2021 (11 років 7 місяців)
Ресторанний консалтинг, вся Україна (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Розробка стратегій та деталізованних планів розвитку.
Аудит, оптимізація і стандартизація бізнес-процесів (менеджмент, виробництво, обслуговування, автоматизація та облік, постачання тощо), масштабування бізнесу за рахунок запуску напрямку доставки та кейтерингу (підбір і розрахунок необхідного обладнання та інвентарю, деталізований план впровадження сервісу доставки та кейтерингу), навчання офіціантів та адміністративної ланки стандартам сервісу та організації обслуговування.
Оновлення асортименту страв «a la carte», сезонного меню, а також банкетного та фуршетного меню.
Розробка та впровадження маркетингової стратегії (складання контент-планів для SMM, діджитал та івент-маркетинг, рекламні активності офлайн та PR)
Реалізовані проекти: готель «Інтурист» (Запоріжжя, 2010), ресторан «Маринад» (Донецьк, 2011), ресторани Saffron і Black Pepper (Полтава, 2018-2019), івент-хол Regent Hill (Київ, 2021), готельно-ресторанний комплекс «Козацький» (Черкаська область, 2023)

Консультант / Менеджер з кейтерингу

з 02.2010 по 12.2021 (11 років 10 місяців)
Кейтеринговий консалтинг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна часткова зайнятість в якості менеджера, консультанта чи контролюючого інспектора у сфері надання кейтерингових послуг для івент-компаній на умовах проектної зайнятості.
До обов’язків входило:
Допомога в складанні меню та підборі лінійного персоналу залу, кухні та технічних працівників (фрілансери).
Підбір та пошук необхідного посуду, меблів та обладнання в оренду.
Повний супровід заходів подієвого кейтерингу (складання документів та актів, проведення дегустацій, підготовка та організація заходів).
Супровід заходів, контроль, аналіз, складання та подання звітів для івент-компаній щодо роботи кейтерингу під час проведення масових заходів.
Співпрацював з такими компаніями як: івент-компанія Magic Factory, кейтерингова компанія Figaro, івент-локації Regent Hill та Perfect Place

Заступик директора F&B

з 09.2009 по 01.2011 (1 рік 4 місяці)
Президент-Готель, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління колективом офіціантів, барменів, метрдотелів і адміністраторів (координування, адаптація, навчання, мотивація, розподіл завдань);
Організація і контроль роботи, навчання персоналу високим стандартам сервісу, контроль над виконанням правил трудової дисципліни, перевірка якості продукції, що відпускається, формування системи мотивації та заохочення співробітників. Стандартизація робочих процесів (виробництво та обслуговування в ресторані та проведення виїзних заходів), підбір і розрахунок необхідного інвентарю для кейтерингових заходів.
організація, підготовка та проведення приватних і офіційних заходів (апарат президента, кабінет міністрів, МВС, МЗС, МО)

Старший менеджер з кейтерингу

з 05.2008 по 09.2009 (1 рік 4 місяці)
VIP Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка концепції сайту, узгодження макетів поліграфічної та рекламної продукції, робота з просування сайту, розробка меню, організація і проведення фотосесій страв і інтер'єру ресторану, безпосередня організація і проведення заходів, фінансова звітність, пошук та залучення нових клієнтів, розробка і впровадження рекламних і маркетингових ходів для підтримки і збільшення попиту.

Менеджер ресторану

з 01.2008 по 01.2008 (менш ніж місяць)
Ресторан Post Haus, Санкт-Моріц, Швейцаріяя (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи офіціантів і забезпечення високих стандартів обслуговування під час гастролей ресторану Gallery Cafe в Швейцарії

Старший офіціант > Менеджер ресторану

з 08.2004 по 04.2008 (3 роки 8 місяців)
Ресторан Gallery Cafe (Novikov Group), Москва, РФ (Готельно-ресторанний бізнес)

За декілька років пройшов шлях від помічника офіціанту до менеджера зміни ресторану.
В посадові обов’язки входило: Керівництво колективом офіціантів, барменів, технічних працівників. Контроль над виконанням обов'язків персоналу, контроль касових операцій, складання графіків роботи, робота з гостями з прийому та проведення заходів, організація і проведення виїзних банкетів, фуршетів, фінансова звітність

Кухар, бармен, офіціант

з 02.2001 по 04.2003 (2 роки 2 місяці)
Робота кухарем та офіціантом в ресторанах преміум-класу, Київ, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 11.1998 по 11.1999 (1 рік)
ЗСУ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на посаді кухаря під час проходження служби у Збройних Силах України

Освіта

МГУТУ

Факультет харчових технологій і управління, інженер-технолог виноробства та коньячного виробництва, Москва
Вища, з 2003 по 2007 (4 роки)

Черкаський комерційний технікум

Технологічний, технолог громадського харчування, Черкаси
Середня спеціальна, з 1997 по 2001 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс «Marketing Revolution»

Школа маркетингу Be First, 2012

Курс «Розробка, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP»

Навчальний центр «Сертифікант», 2022

Знання і навички

Знання особливостей сучасного технологічного обладнання Знання технологій виробництва та складання тех. документації Навик навчання персоналу технологічним процесам Знання технологій виробництва та складання технологічної докумен Знання основних виробників сировини та готової продукції Знання особливостей сучасного обладнання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички: активність та ініціативність, цілеспрямованість, комунікабельність, креативність, навички ділового спілкування; амбітність, організаторські здібності, лідерські якості, висока працездатність, аналітичний склад розуму.
Додаткові відомості: бездоганне знання стандартів сервісу, вимог до нього, знання асортименту і технології алкогольної продукції (в тому числі елітного алкоголю), чаю, кави, продуктів харчування, досвід складання технологічних і калькуляційних карт, володіння системою R-Keeper, Store House, Бітрікс 24, 1С, впевнений користувач ПК.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: