• Файл

Дмитрий

Шеф-повар, head chef

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 18 сторінок

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Mykhailenko Dmytro
Executive Chef

RESUME OBJECTIVE [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Professional Chef with 11+ years of extensive experience in European & [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Asian Cuisine. Capable of managing dining services of up to 100 tables
Odessa, Ukraine
while supervising and motivating staff to perform to best of their
abilities across every service. Available to work at any European country. @chefmykhaylenko

EXPERIENCE
SKILLS
BRAND CHEF
Ukrainian Cuisine
Monte Group (Chain of Restaurants of Asian Cuisine), Odessa, Ukraine /
November April 2022–Present European & Asian Cuisine
 Personnel training & management
Pastries & Baking
 Strategy for the development of the restaurant and its promotion
 Restaurant finance management Knife Work

 Organizational catering solution Leadership

Adaptability
EXECUTIVE CHEF
Mozart Restaurant, Odessa, Ukraine / March 2021–April 2022 Collaboration
 Quality control of raw materials & manufactured products
 Monitoring compliance & ensuring the correctness of the existing EDUCATION
production technologies
B.A. CULINARY ARTS
 Checking the quality of the cooked products
Odessa National University,
 Control over the correctness of packaging, labeling & storage Odessa, Ukraine / 2013
conditions of products
CERTIFIED EXECUTIVE CHEF
2019
EXECUTIVE CHEF
FOOD SCIENCE
Parmigiano Restaurant, Odessa, Ukraine / June 2020–February 2021
CERTIFICATE
 Developed menu for the restaurant
2014
 Managing personnel & supervising stocktaking
 Planned promotional menu additions based on seasonal pricing AWARDS
and product availability
Member of Chef’s
Association of the
South Ukraine
Present

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: