Резюме від 21 червня 2022 Файл

Віталій

Регіональний менеджер

Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

ПІБ: Зіник Віталій Олексійович
Дата народження: 29.09.1975 р.
Громадянство: Українець
Місто проживання: Києво – Святошинський р-н, с. Святопетрівське, вул. Теплична
Контактний тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
30.08.1990 – 21.06.1993 - «Коледж №10», спеціальність «Менеджмент», м. Немирів, обл. Вінницька.
01.09.2001 – 30.06.2005 – «Тернопільська Академія Народного Господарства», вища освіта, спеціальність «Економіка підприємства», м. Вінниця.
11.12.2006 – 16.01.2007 – «Організація підприємств митних брокерів і власників митних ліцензійних складів», закінчив курси «Митного брокера», м. Київ.
08.02.2007 – отримав кваліфікаційне свідоцтво уповноваженої особи на декларування «Державної Митної Служби України Центральна Регіональна Митниця» м. Київ.

Досвід роботи:
З 01.2020 - по сьогоднішній день, ТОВ «Форт», Керівник філіалу, м. Київ.
Вид діяльності: Розробка/виробництво продаж нормативно – технічної продукції, засобів індивідуального захисту. Продукція охорони праці, пожежної безпеки.
Ключові обов’язки:
Організація роботи філіалу. Бюджетування і організація діяльності/ефективної роботи філіалу. Розробка/запровадження оптимальних шляхів зниження виробничих /адміністративних/ господарських витрат офісу, Компанії в цілому. Здійснення ефективної комунікації з ключовими клієнтами, державними органами і органами місцевого управління, співпраця і комунікація з державними органами стандартизації і сертифікації. Тендерна робота: участь в тендерах, виставках, підготовка/супроводження документації для ефективного результату в тендерних проектах. Досягнення поставлених фінансових планів/результатів продажу. Ефективне планування продаж на ввіреній території України (Київська, Черкаська, Житомирська, Вінницька, Львівська, Рівненська, Тернопільська обл.). Орієнтованість на результат, ефективне використання основ тайм-менеджменту у організації робочого процесу філіалу, комунікація з підлеглими, вміння самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність за прийняті рішення. Підвищення загального об’єму продажу продукції на 60% за період роботи в Компанії.
01.2018 – 11.2020 - ТОВ "СИТЕМА", регіональний менеджер, м. Київ.
Вид діяльності: (Оптові поставки/продажі низьковольтної електротехнічної продукції.)
Ключові обов’язки:
Управління продажами на ввірених регіонах, розробка і запровадження регіональної стратегії продаж, управління/розвиток каналів збуту, аналіз/ моніторинг ринку продукції, управління дебіторською заборгованістю, вивчення та аналіз конкурентоздатності продукції, забезпечення рентабельності, беззбитковості діяльності ввіреного регіону. Досвід проведення перемовин на високому рівні.
26.12.2016 – 28.12.2017 – Компанія E.NEXT - Україна (Міжнародна Група Компаній) регіональний менеджер, м. Вишневе.
Вид діяльності: Здійснення комплексних електромонтажних рішень виготовлення і постачання щитового обладнання для низької та середньої напруги, а також кабельної - провідникової та світлотехнічної продукції.
Ключові обов’язки :
Організація і розвиток системи дистрибуції у відповідному регіоні, знаходження клієнтів. Збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т. п.). Участь у реалізації стратегії продаж Компанії на території представництва; відслідковування дебіторської заборгованості, планування, звітність, комунікація з підлеглими.
Досягнення. Підвищення загального об’єму продажу продукції на 30% за період роботи в Компанії. Підписання/перепідписання Договорів на більш вигідних умовах для Компанії.
10.05.2016 - 19.12.2017 - ТМ «Borsan GRUP», регіональний менеджер.
Вид діяльності: Виробництво/продаж електрофурнітури: кабель, провода; освітлювальна продукція; електромонтажні вироби; інфраструктурні деталі; групові розетки.
Ключові обов’язки:
Управління продажами в регіонах, розробка та впровадження регіональної стратегії продажу, управління каналами збуту, аналіз ринку, розвиток продаж, контроль і забезпечення їх виконання. Комунікація з ключовими клієнтами, регіональними мережами та підписання Договору на вигідних для Компанії умовах. Аналіз цін, моніторинг роботи конкурентів. Забезпечення достатньо високого рівня рентабельності та беззбиткової діяльності ввірених регіонів. Вміння/досвід проведення перемовин на високому рівні.
04.10.2010 – 30.04.2016 – ТОВ «Форт», Керівник філіалу, м. Київ.
Вид діяльності: Розробка/виробництво продаж нормативно – технічної продукції, засобів індивідуального захисту. Продукція охорони праці, пожежної безпеки.
Ключові обов’язки:
Організація роботи філіалу. Бюджетування і організація діяльності/ефективної роботи філіалу. Розробка/запровадження оптимальних шляхів зниження виробничих /адміністративних/ господарських витрат офісу, Компанії в цілому. Здійснення ефективної комунікації з ключовими клієнтами, державними органами і органами місцевого управління, співпраця і комунікація з державними органами стандартизації і сертифікації. Тендерна робота: участь в тендерах, виставках, підготовка/супроводження документації для ефективного результату в тендерних проектах. Досягнення поставлених фінансових планів/результатів продажу. Ефективне планування продаж на ввіреній території України (Київська, Черкаська, Житомирська, Вінницька, Львівська, Рівненська, Тернопільська обл.). Орієнтованість на результат, ефективне використання основ тайм-менеджменту у організації робочого процесу філіалу, комунікація з підлеглими, вміння самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність за прийняті рішення.
01.07.2008 – 09.09.2010 – ТОВ «Техномікс С», спеціаліст відділу продаж (сувенірно – рекламна продукція), м. Київ.
Вид діяльності: – виготовлення поліграфічної продукції.
Ключові обов’язки: Комунікація виробництво/склад/клієнт. Аналіз і моніторинг ринку рекламної продукції, супроводження замовлень «від замовлення до відвантаження» продукції, контроль дебіторської заборгованості, проведення перемовин із замовниками, проведення маркетингових заходів, після продажне обслуговування клієнтів.
12.12.2006 – 25.06.2008 – ТОВ «Медіа Простір» - менеджер відділу продаж, завод ТОВ «Ротекс» (www.rotecs.kiev.ua) (повний спектр послуг у сфері поліграфії ) м. Київ.
Ключові обов’язки: Ведення клієнтської бази, пошук і робота з існуючими клієнтами, холодні дзвінки, зустрічі/ведення перемовин із замовниками, підписання Договорів, моніторинг і аналіз ринку поліграфічної/рекламно – сувенірної продукції, проведення замовлень склад-клієнт.
30.05.2003 – 18.08.2005 – ДП УВК «Nemiroff», оператор лінії, м. Немирів, Вінницька обл.
01.06.2001 – 20.05.2003 – ЧП «Вікторія» - експедитор, м. Немирів, Вінницька обл.
Отримані знання та навики:
Знання ПК (WINDOWS XP; MS Office: Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, 1С Бухгалтерія), навики роботи із оргтехнікою.

Особисті якості і професійні навички:
Високий рівень працездатності, відповідальність, дисциплінованість, повна трудова віддача.
Готовність змінювати специфіку роботи (бути професіоналом своєї справи важливо, але не менш важливим фактором являється те, щоб бути ефективним менеджером/керівником/управлінцем, який здатен організувати робочий процес, налаштований на максимально високий результат).
Робота в команді на результат, вміння брати на себе відповідальність і відповідати за прийняті рішення, вміння виставляти пріоритети і досягати поставлених цілей і задач, ініціативність і орієнтованість на результат/клієнта, комунікабельний, відповідальний, надійний, чесний. Наявність водійських прав категорії «В,С».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: