Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Ольга

Аналітик даних, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Junior Data Analyst

з 11.2023 по нині (5 місяців)
Goit, Київ (Освіта, наука)

Як аналітик даних, я володію такими навичками: збирати, очищати, аналізувати, інтерпретувати, представляти та зберігати дані. Все це я роблю за допомогою різних інструментів, які успішно вивчаю.
Я ефективний і корисний працівник, який вміє взаємодіяти з командою. Шукаю можливість застосувати свої знання та навички і зробити внесок у стратегію та розвиток бізнесу.
Маю досвід роботи з декількома проектами, наприклад:

Освітній проект
Мій проект зосереджений на аналізі доходів користувачів. Я аналізую витрати, які були зроблені для залучення нових гравців, і дохід, який вони принесли. У Google Sheets я відстежую прогрес користувачів, аналізую показники продуктивності, залученості та утримання, досліджую когорти гравців. Проект спрямований на зменшення витрат на рекламу та заохочення гравців до покупок, одночасно збільшуючи дохід від продукту.

Освітній проект
Мій проект зосереджений на аналізі гравців. Я аналізую кроки, які зробили користувачі, аналізую витрати, які були зроблені для залучення нових гравців, і дохід, який вони згенерували. Використовуючи SQL-запити та BigQuery, я відстежую прогрес користувачів, аналізую показники продуктивності, залученості та утримання, досліджую когорти гравців. Проект спрямований на підвищення задоволеності користувачів та збільшення залученості.
Візуалізації виконуються за допомогою Looker Studio та Tableau.

Освіта

Криворіжський державний комерційно-економічний технікум

Бухгалтерский облік, молодший спеціаліст, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

IT Sool "GO IT" Data Analyst

листопад 2023-квітень 2024, 6 місяців

Знання і навички

A/B testing Python Візуілазація результатів аналізу Аналіз даних Google Sheets Ведення табелю робочого часу Електроний кабінет платника податків Google Drive MS Teams MS Office MS Word MS Outlook Taxer BAS Бухгалтерія Нарахування і перерахування аліментів Ділове листування Звірка з контрагентами Звітність ФОП Об'єднанна звітність Статистична звітність Рознесення банківської виписки Проведення платежів в банку Ведення кадрової документації ФОП Ведення бухгалтерії ФОП 1-3 груп Авансові звіти Подорожні листи Облік основних засобів Облік медикаментів Договора ЦПХ Підготовка листів непрацездатності Накази на відрядження Накази на прийом та звільнення Кадрове діловодство Нарахування оплати по листкам непрацездатності Нарахування відпускних та відряджень Нарахування зарплати Первинні документи (рахунки, видаткові, акти виконаних робіт) Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія FREDO Звіт MS Excel M.E.Doc Парус Tableau Google Analytics SQL DBeaver MS Power BI Power Query

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Точна
Акуратна
Прогресивна
Навички швидкого та самостійного навчання

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: