Резюме від 20 березня 2024 PRO

Олексій

Продавец-консультант на телефон

Вік:
23 роки
Місто:
Жмеринка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник

з 06.2019 по 11.2021 (2 роки 5 місяців)
ПП"Доміно", Жмеринка (Продовольчі товари)

Освіта

Вище професійне училище №11

Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин – Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, Вінниця
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (3 роки)

Підготовка спеціалістів до ефективного використання сучасної комп'ютерної техніки у процесі розв'язання завдань економіки та управління народним господарством. Основний наголос робиться на професійному використанні комп`ютерної техніки: ділова документація, графіка, веб-дизайн, мультимедіа, елементи програмування, бази даних та інше.
Виконує ремонт, налагодження підключення офісної та комп'ютерної техніки, монтажні роботи, користується вимірювальними приладами для виявлення і аналізу причин та неполадок в роботі обчислювальної техніки. Виконує профілактичне обслуговування вузлів ПЕОМ, використовує методи попередження виходу з ладу модулів. Використовує програмні засоби для захисту від комп'ютерних вірусів та програми по обслуговуванню ПЕОМ. Вибирає та встановлюєв нутрішні компоненти, периферійні пристрої ПЕОМ. Може працювати з програмами офісного забезпечення, прикладними програмами та графічними редакторами. Знає основні принципи роботи комп'ютерних мереж, користується ними, виконує просту їх діагностику.
Виконує діагностику та ремонт мобільних комп`ютерних пристроїв: ноутбуки, планшети, смартфони та інше.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Португальська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: