Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Юрій

Керівник виробництва, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник виробництва

з 05.2008 по 11.2013 (5 років 6 місяців)
ПП Висотка, Київ (Лісова промисловість, лісообробка)

Організував виробництво побутових, комерційних модульних споруд,а також будівельних побутівок.Орендував промислове приміщення в м.Біла Церква ( район Гайок) площею 1500 м2 з можливістю розмістити декілька виробництва на одній территорії, для виробництва повного циклу матеріалів необхідних для виконання замовлень з різного типу побажань.
Здобув перший в цьому напрямку контракт з найбільшою компанією в Україні,Укрзалізниця.На виробництво та постачання готових виробів по заявлених адресах замовника,а саме по всій Україні,в стислий термін ,не пізніше 6 місяців,в кількості 80 одиниць.
Розробив самотужки проект по розміщенню необхідного обладнання,на базі існуючого приміщення та территорії.Виконав в стислі терміни часу ,підготовчі роботи по електропостачання, приміщення для працівників, складських приміщень.На відкритій території,місця для зберігання сировини та готової продукції.
Закупив необхідне обладнання,та виконав монтажні та пусконалагоджувальні роботи обладнання для виробництва виробів із деревини та виробів з листового металу.( Брус,дошка, профнастил,відливи та інше).Зформував відділ по закупівлі необхідної сировини для потреб виробництва.Займався пошуком спеціалістів а також проводив співбесіду.Розробив графік виробництва,графік фінансування праці,та постачання необхідних матеріалів та наданих послуг.Майже за 2 місяці організував та запустив цех по виробництву та переробці деревини,необхідного матеріалу для побутових та комерційних, модульних споруд.Цех по виготовленню та фарбуванню металевих конструкцій та виробів.Цех по збиранню модульних споруд та комерційних випобів.На 3й місяць роботи виробництва,отримав замовлення на виробництво та монтаж виробів для зовнішньої реклами(BigBord) в кількості 250 одиниць.Зформував команду виконавців та спеціалістів для виконання робіт в 2 зміни.Пишаюся тим,що на період виконання замовлень,наша команда була в п'ятірці виробників по Україні,а по якості та вартості,ми були першими.
Також пишаюся тим,що нашими замовниками були такі компанії як Caterpillar,наші побутівки були на першому в Києві, ТЦ Ашан.Нвші вироби для реклами, знаходятся по обидві сторони траси Київ - Одеса. Комерційні модултні приміщення,знаходятся по всій території України.
Винахід цього проекту для себе,це в обмежених умовах території,навчився організовувати виробництво в 3х напрямках,деревообробка, металоконструкцій,та збирання готових виробів.Також здобув навички вдосконалення якісного виробництва ,при стислих графіках постачання.Здобув навички маркетингу, навички створення та керування підприємством.

Керівник виробництва

з 03.2008 по 06.2010 (2 роки 3 місяці)
ПП Висотка, Київ (Лісова промисловість, лісообробка)

За даний період роботи організував виробництво із заготівлі круглого лісу на ділянках,( згідно з контрактом з держлісгоспом ) та виготовлення замовлень згідно з іноземними контрактами.Розробка ділянки, перевезення на виробництво, переробка пиловника в діловий матеріал,формування завдання для робітників,контроль виробництва,грунтування ,упаковка та завантаження у вагони, місцезнаходження виробництва ( Київська область.Гостомель). Організація вантажно-розвантажувальних, робіт.Отримання фітосанітарного сертифіката.
Відвантаження вагонної, контейнерної норми. Контроль фінансової частини підприємства. Ремонт обладнання, закупівля необхідного інструменту, механізмів для виконання безвідходного виробництва.При виконані замовлень, використовував навички складання калькуляцій собівартості.Здобув навички виробництва паркетної заготовки ( верхня основа ламінованої підлоги).
Виробництво декоративної дошки для підлоги.Виробництво віконних та дверних блоків,преміум класу.
Здобув навики роботи станкового обладнання іноземного виробництва.
Маю досвід роботи з нелегким колективом на підприємстві.
Привив навички для власного досвіду,завершувати почату роботу, навчився приймати та відстоювати прийняті рішення.
Також здобув навички,роботи в стресових ситуаціях,приймати рішення в таких умовах.

Освіта

Київський економічний університет

Управління проектами, Київ
Вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

Здобув досвід роботи з управління проектами в будівництві,розроблення графіків необхідних для фінансування проекту,та виконання всіх етапів робіт.
Графік Ганта.Методи управління проектами.Формування та планування бюджетів.

Донбаська академія будівництва та архітектури

Промислове та цивільне будівництво, Донецьк
Вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Кошторисна справа

2008

1С підприємство.

2015

Знання і навички

MS Project MS Office Саморозвиток Комунікабельність Вміння вести спільну роботу Навички командно АВК Аналітичне мислення Складання комерційних пропозицій Укладання договорів Робота з кошторисною документацією Знання ДБН Будівельні Технології: Кошторис Відповідальність Цифрове мислення Висока працездатність Читання креслень Водійські права кат. B Управління персоналом Координація будівництва Контроль проведення ремонтів ArchiCAD Ведення документації Контроль залишків Складання проєктно-кошторисної документації Уміння планувати Формування графіків виробництва та будівництва. Складання бюджетів Планування бюджету MS Excel Стресостійкість Робота з ТЗД Запуск виробничого процесу Стратегічне планування Самостійність Проєктно-вишукувальні роботи АС-4 ПВР Організованість Будівельні роботи

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Без шкідливих звичок.Маю власний автомобіль.Не військово зобов'язаний, знятий з військового обліку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: