Резюме від 28 березня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8567114

Диспетчер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Диспетчер

з 04.2005 по нині (19 років)
Видавництво, поліграфія

Навички: Забезпечення оформлення, видача та приймання дорожніх листів. Перевірка правильність їхнього оформлення. Здійснення реєстрації дорожньої документації та облік роботи автотранспортних засобів, контроль правильності записів показань спідометра, отримання і залишків пального. Контроль дотримання водіями транспортної дисципліни. Здійснення оперативного зв'язку із замовниками перевезень, навантажувально-розвантажувальними пунктами для забезпечення узгодженої оперативної організації перевезень. Здійснення оперативного обліку, контролю і аналізу результатів роботи автотранспортних засобів та навантажувально-розвантажувальних механізмів. Вживання заходів з оперативного врегулювання порушень транспортного процесу. Складання фінансових звітів водіїв. Проведення первинного медичного огляду водіїв перед початком роботи (вимірювання тиску і т.п.), ведення журналів медичного огляду.
Ведення обліку особового складу підприємства, згідно з формами первинної облікової документації; оформлення прийому, переведення і звільнення працівників згідно КЗпП України; формування і ведення особових справ працівників, внесення змін в особові справи, заповнення, ведення обліку і зберігання трудових книжок, визначення трудового стажу, видання довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працівників; ведення записів в трудових книжках, складання трудових договорів з працівниками; ведення обліку надання відпусток працівникам, здійснення контролю за складанням і додержанням графіків чергових відпусток; ведення архіву особових справ, підготовка документів для здавання їх до архіву; консультування працівників із кадрових питань відповідно до КЗпП України та інших законодавчих актів, складання табелів обліку робочого часу, оформлення листків непрацездатності; складання та затвердження посадових інструкцій, інструкцій з охорони праці.
Організація робочого часу керівника, ведення діловодства, прийом відвідувачів, ведення документообігу, ПК на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, Power Point, Internet); первинні навички роботи з програмою 1:С, вміння поводитися з офісною технікою, прийом телефонних дзвінків, вільне володіння українською та російською мовами, робота с міні-АТС, грамотний правопис, складання приказів, листів, висока швидкість набору тексту, складання та пролонгація договорів оренди приміщень, актів виконаних робіт, складання звітів по комунальним послугам, безпосередня робота з орендарями, оформлення дозволів, доручень, розміщення об'яв на сайтах, пошук інформації, ведення і заповнення сайту, закупівля канцтоварів та витратних матеріалів, складання внутрішніх звітів (авансових тощо), робота з комунальними і державними закладами, виконання доручень керівника, замовлення і бронювання залізничних квитків , готелів, архівування документів.

Освіта

ХНУГХ

Економіка підприємства, Харків (Харківська)
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Базова вища
з 2000 по 2003 ХМТ ім..Морозова, економіка підприємства, Харків.
з 2007 до 2008 ХНАМГ, економіка підприємства, Харків

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet MS PowerPoint

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Вміння працювати як в команді, так і самостійно. Бажання зросту в професійному плані. Відповідальна, дисциплінована, стресостійка, комунікабельна, працелюбна пунктуальна.

Схожі кандидати

Dispatcher
Харків

Диспетчер, логіст
Харків, Бровари

Логіст, диспетчер
Харків

Диспетчер-логист
17000 грн, Харків

Оператор ПК, диспетчер
Харків, Дистанційно

Диспетчер, кладовщик
11000 грн, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: