Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Андріана

Пиццейола, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пиццейола

з 01.2024 по нині (4 місяці)
Сільпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

•Заміс, формування та випічка тіста;
•Підготовка сировини для начинки;
•Розпалювання дровяної печі;
•Дотримання санітарно — гігієнічних норм праці;
•Соблюденіе технологій приготування.

Повар

з 06.2023 по 09.2023 (3 місяці)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

з 05.2023 по 05.2023 (менш ніж місяць)
Рак і Бургер, Харьков (Приватні особи)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар суші

з 02.2023 по 03.2023 (1 місяць)
Pronto Pizza&Sushi Pro, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Проверяя якість і відповідність основних продуктів і додаткових інгредієнтів до них технологічним вимогам до страв;

2.Виполняла технологічні процесиз приготування і оформлення страв згідно встановленого меню, калькуляційних карт;

3.Проізводила обробку риби і морепродуктів і приготування напівфабрикатів з них для основних страв з урахуванням вимог до безпеки харчових продуктіві якості готових напівфабрикатів;

4.Ізготавляла і порційнувала напівфабрикати з риби і морепродуктів;

5.Ізготавлівала суші з дотриманням технологічних вимогдо страв і якості готової продукції;

6.Сервірувала і оформляла суші для подачі відповідно до затверджених стандартів;

7.Подготавлівляла необхідні компоненти і здійснює варіння рису;

8.Ізготавлівляла соуси згідно з розробленою технологією;

9.Осуществляла складування напівфабрикатів згідно встановлених місць зберігання;

10.Соблюдает процедуру по утилізації відходів.

Кухар

з 08.2022 по 01.2023 (5 місяців)
Хата Багата, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

з 04.2022 по 08.2022 (4 місяці)
Waffel, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

з 01.2022 по 02.2022 (1 місяць)
Рак і бургер, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Продавець консультант

з 11.2021 по 12.2021 (1 місяць)
Лідер взуття, Харьків (Роздрібна торгівля)

•консультування покупців, допомога у виборі товару;
•оформлення розрахунків з покупцями;
•виконання плану продаж;
•інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
•забезпечення порядку в торговому залі;
•викладка товару (мерчендайзинг).

Продавець-консультант

з 11.2021 по 12.2021 (1 місяць)
Лідер Взуття, Харьков (Роздрібна торгівля)

Кухар

з 09.2021 по 12.2021 (3 місяці)
Амато, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

з 07.2020 по 05.2021 (10 місяців)
Фет Гус Паб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

з 07.2019 по 09.2020 (1 рік 2 місяці)
Бургер клаб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Освіта

Слобожанський центр професійної освіти

Кухар; Кондитер, Харьков
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (3 роки)

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Повар пиццы
Харків

Кухар піци
Харків

Повар-универсал, пиццейола
20000 грн, Харків

Пиццайоло
20000 грн, Харків

Піцайоло
Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: