Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Ігор

Менеджер ресторану

Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гончаров Ігор Олександрович
Дата народження: 6 березня 1982 року
Адреса проживання: м. Київ, вул. Козацька, 55, кв. 6
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета:
▪ здобуття посади менеджера ресторану
▪ зайнятість: повний робочий день
Освіта:
▪ 1997–2003 рр.: Український державний морський технічний університет (УДМТУ),
м. Миколаїв., факультет: кораблебудівний, спеціальність: міжнародна технічна
інформація.
Досвід роботи:
▪ Офіціант: з вересня 2010 р. до травня 2017 р., ресторан Serebro, м. Київ.
Функціональні обов’язки: обслуговування гостей згідно зі стандартами сервісу;
контроль своєчасності віддачі та товарного вигляду страв та напоїв; дотримання
порядку та чистоти в залі; підтримка гостинної атмосфери в ресторані.
▪ Менеджер ресторану: з липня 2017 р. до серпня 2018 р., ресторан Zapah soli, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); проведення навчальних тренінгів для працівників зали; робота
з документами та складання звітів; підтримка приємної та комфортної атмосфери
в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій.
▪ Менеджер ресторану: з вересня 2018 р. до жовтня 2019 р., ресторан Senator, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); проведення навчальних тренінгів для працівників зали; робота
з документами та складання звітів; підтримка приємної та комфортної атмосфери
в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій; робота над збільшення обсягів
продажу; контроль за справністю всіх технічних пристроїв у ресторані.
▪ Менеджер ресторану: з жовтня 2019 р. до березень 2020 р., ресторан HAPY, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); робота з документами та складання звітів; підтримка приємної
та комфортної атмосфери в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій; робота
над збільшення обсягів продажу; контроль за справністю всіх технічних пристроїв
у ресторані.
▪ Менеджер доставки: з березня 2020 р. до жовтня 2021 р., ресторан Milk Bar, м. Київ.
Функціональні обов’язки: прийом замовлень, робота з документами та складання
звітів; згладжування конфліктних ситуацій; робота над збільшення обсягів продажу.
▪ Менеджер доставки: з червень 2021 р. до вересня 2021 р., пляжний комплекс
Fifty Beach Club, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження
гостей з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень; підбір персоналу; контроль
роботи персоналу у ресторані (навчання новачок, складання графіку роботи
персоналу, контроль робочих процесів); атестація персоналу; підтримка приємної
та комфортної атмосфери; згладжування конфліктних ситуацій.
▪ Менеджер нічного клубу: з жовтня 2021 р. до 24 лютого 2022 р., нічний клуб
ICE Club, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження
гостей з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень; підбір персоналу; контроль
роботи персоналу у ресторані (навчання новачок, складання графіку роботи
персоналу, контроль робочих процесів); атестація персоналу; здійснення закупок
господарських товарів; підтримка приємної та комфортної атмосфери; згладжування
конфліктних ситуацій.
Професійні навички:
▪ Впевнений користувач ПК, знання MS Office;
▪ Знання стандартів гостинності та сервісу;
▪ Навички володіння касовим апаратом та правил дотримання касової дисципліни;
▪ Навички планування та організації робочого дня персоналу;
▪ Вміння вирішувати конфліктні ситуації;
▪ Вміння мотивувати персонал;
▪ Навички організації масштабних банкетів та фуршетів;
▪ Вміння керувати командою;
▪ Володіння мовами: російська – вільно, українська – вільно, англійська – розмовна.
Особисті якості:
Комунікабельність, працьовитість, висока відповідальність, моральна та
психологічна стійкість. Організаторські та лідерські здібності, грамотна мова,
доброзичливість, вміння вислуховувати та переконувати, наполегливість.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: не одружений
Хобі: активний відпочинок, спорт, музика.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: