Резюме від 30 червня 2022 PRO

Samuel

Механік, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер будівельних та монтажних робіт,переведений на посаду майстер із ремонту машин,переведений на посаду менеджер(управитель) із збуту

з 12.2020 по 06.2022 (1 рік 6 місяців)
ТОВ Подільська "Будівельна індустрія", Кам'янець-Подільський (Продаж залізобетонних виробів та продажу бетону.)

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Автомобілебудування,Галузеве машинобудування., Львів
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Освітня програма "Колісні та гусеничні транспортні засоби" акредитована Міністерством освіти і науки Україна.Галузь знань "Механічна інженерія",спеціальність "Галузеве машинобудування".

Додаткова освіта та сертифікати

Kingston University London

2020,3 місяці Програма обміну студентами Erasmus+

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office AutoCAD SolidWorks КОМПАС-3D MS PowerPoint 1С:Підприємство 1С:Бухгалтерія Монтаж ,поліровка ,покраска кузовів,креативні інженерні рішення.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Подобається робота з технікою (важка техніка, легкові авто,велосипеди,мотоцикли).Взимку катаюсь на сноудборді ,цікавить лижний та сноудбордний спорт. Відповідально відношусь до роботи ,стараюсь пунктуально приходити на робоче місце.Хочу максимально розвиватись в тому напрямку з яким працюю,люблю цікавитись ,вчитись та взнавати нове.Маю навички комунікабельності у спілкуванні із клієнтами.Навички організації робочого процесу. Вимоги до роботи , звичайно порядність від керівництва та офіційне працевлаштування. Також мобільність та гнучкість до додаткової роботи, тобто якщо треба затриматись на роботі довше чи попрацювати в якийсь із вихідних чи замінити когось , то не є проблемою.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: