- Файл
Андрій
Шеф-кухар
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, Керівник напрямку
- Вік:
- 41 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8616891/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Маю загальний досвід роботи у сфері ресторанного бізнесу 24 років, пройшов кар'єрний шлях від кухаря до завідувача виробництвом, 14 років обіймав керівні посади у різних закладах громадського харчування, знаюся на приготуванні страв української, італійської, французької кухонь, маю авторські напрацювання. Також маю досвід у відкритті ресторану.
Відповідальний. стресостійкий, неконфліктний у роботі, вмію працювати у команді, прагну постійного вдосконалення у своій діяльності, готовий до нових завдань.
Досвід роботи:
Серпень 2022 – січень 2025
Шеф кухар заготівельного цеху для ресторанів Завертайло та Хані.
Обов’язки :
Підбір , навчання та управління персоналом ( до 20 чол).
Розробка нових рецептур та впровадження їх у виробництво
Впровадження технології ХАССП та контроль за її виконанням.
Квітень 2020 – лютий 2024
Особистий кухар на яхті
Травень 2018 – березень 2020
теплохід «РОСА ВІКТОРІЯ», завідувач виробництва
На цій посаді в мої обов'язки входило управління персоналом та його навчання, забезпечення процесу постачання продуктів, інвентаря, обладнання, щомісячний підрахунок та аналіз витрат на продукти харчування та планування коригувальних дій, ведення переобліків та інвентаризації, розробка меню, контроль якості, презентації та подачі страв, складання технологічних та калькуляційних карт, співпраця з іншими командами у ресторані, участь у маркетингових заходах.
Лютий 2017 – квітень 2018
Ресторан "Грано ", су-шеф
На цій посаді мої безпосередні обов'язки - відповідальність за процес постачання продуктів, контроль якості приготування та видачі готових страв, участь у розробці меню, ведення табеля персоналу.
Травень 2016 – вересень 2016
Фонтан на Золотих воротах, шеф-кухар
До моїх обов'язків на цій посаді належало: організація роботи усіх процесів на кухні, навчання персоналу, розробка меню та сезонних страв, участь у приготуванні страв, складання заявок на необхідні продовольчі товари, ведення переобліків та інвентаризації.
Січень 2013 – жовтень 2015
Ресторан "PaneWine"goodwine, су-шеф
До моїх обов'язків належало: контроль якості видачі страв, участь у приготуванні страв, робота з постачальниками, контроль за термінами придатності продукції, ведення табеля персоналу, переобліку, інвентаризації.
Освіта:
Вересень 2023
Національний університет харчових технологій
Магістр харчових технологій, туризму і рекриації
Вересень 2006 – січень 2011
Київський національний торговельно-економічний університет
бакалавр з менеджменту, спеціальність: менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Вересень 2000 – липень 2002
Перше вище професійне училище КНТЕУ, кваліфікація: кухар
Рекомендації:
ТОВ "РіверПро", Полонська Анастасія, [
Компанія "Бюро Вин" Good Wine, Зольников Олексій, [
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (розробка меню)
Київ, Черкаси -
Шеф-кухар, сушeф
Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
40000 грн, Київ, Інші країни