• Файл

Марія

Адміністратор, секретар, продавець-консультант

Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
ПІБ: Приходько Марія Романівна
Адреса: м. Київ, вул. Щусєва, 10а
Тел. : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Вміння та навички: досвідчений користувач ПК; навички роботи з мережею Internet; робота з 1-С.

Досвід роботи:
лютий 2020 – лютий 2022 — адміністратор на шиномонтажі. Контроль матеріалів, спілкування з відвідувачами, розрахунок клієнтів, активний продаж шин, ведення облікової документації;
липень 2014 – лютий 2020 — офіціант, старший офіціант і продавець-консультант у Львівській майстерні шоколаду. Завдяки довірі та підтримці керівництва, доводилось заміняти також і адміністратора закладу. Робота у сфері послуг розвинула комунікабельність та цілеспрямованість.

Освіта: 3 2010 по 2014 роки навчання в Національній академії статистики, обліку та аудиту. Здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю “Економіка підприємства” на факультеті “Фінанси та Кредит”.
З 2014 по 2015 роки здобуття ступеня спеціаліст за спеціальністю “Банківська справа”.
Вересень 2020, 2021: учасник семінару “Школа з інформаційної безпеки та національно патріотичного виховання “Академія стратегічних комунікацій” від освітнього простору Освітня асамблея при Міністерстві освіти України”.
Листопад 2020: учасник семінару “Державотворець” від освітнього простору Освітня асамблея та громадської організації Основа Майбутнього. Розвинула лідерські якості, підвищила рівень комунікабельності, отримала різні корисні знання, пов’язані з утворенням команди, роботи на керівних посад.

Особисті якості: комунікабельність, вміння працювати в команді, легко запам'ятовую інформацію та швидко навчаюся, вмію працювати з великим об'ємом інформації, пунктуальна та схильна до стресостійкості.

Знання іноземних мов: українська – рідна; російська – розумію, але не розмовляю.

Захоплення, інтереси: військовий волонтер, координатор новинного проєкту в соцмережах "Стрічка.ua". Маю активну громадянську позицію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: