Резюме від 14 травня 2024

Ольга

Психолог, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Психолог

з 05.2023 по нині (1 рік)
Triangle Generation Humanitaire, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Робота у складі мобільної групи, яка охоплює територію Вінницької області, в рамках проведення багатосеансової, структурованої психосоціальної допомоги: індивідуальних та групових сесій. Виявлення осіб, які підпадають під групу ризику та потребують психосоціального втручання. Надання психосоціальної допомоги на місцях (мобільне реагування), в тому числі в місцях компактного проживання осіб з числа ВПО. Цільова аудиторія: особи з числа ВПО, особи, які опинились в складних життєвих обставинах, соціально незахищені верстви населення. Участь в плануванні роботи мобільної групи, тісний контакт зі спеціалістами інших напрямків і своєчасне перенаправлення до них клієнтів (за потреби). Збір і захист даних, ведення та надійне зберігання документації. Участь в інтервізійних зустрічах.

Кейс-менеджер

з 07.2022 по 05.2023 (10 місяців)
Veteran Hub++, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Кейс-менеджерський супровід, психологічне консультування, в тому числі кризове, ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

Психолог

з 04.2020 по 11.2022 (2 роки 7 місяців)
Центр соціальних служб, Авдіївка (Державні організації)

Психологічний супровід соціально незахищених категорій населення: робота з родинами внутрішньо переміщених осіб ВПО, осіб/родин, які опинились в складних життєвих обставинах СЖО, прийомними родинами, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, опікунами, клієнтами Центру пробації, особами, які постраждали від домашнього, в тому числі гендерного, насилля та за запитом інших категорій населення.

Практичний психолог

з 02.2013 по 02.2020 (7 років)
Центр психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору, відділення амбулаторної психіатричної допомоги, Донецьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Проведення профоглядів, поглибленне діагностування за запитом, складання психологічних висновків, консультування, корекція психічних станів, психологічна просвіта

Психолог

з 11.2011 по 01.2013 (1 рік 2 місяці)
Комунальний дошкільний навчальний заклад ясла-сад, Донецк (Освіта, наука)

Діагностика, корекція та розвиток, консультування, психологічна просвіта, адаптація, психологічний супровід дітей з особливими психофізіологічними потребами, участь у роботі психолого-медико-педагогічної комісії та методичних об'єднаннях.

Освіта

Донецькій інститут соціальної освіти

Психології, психологія, Донецьк
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Диплом з відзнакою.

Додаткова освіта та сертифікати

Учасник психотерапевтичних навчальних програм

102 години

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Email

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: