Резюме від 28 квітня 2024 Файл

Сергій

Керівник філії

Вік:
43 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Божко Сергій Петрович

41 років, народився 7 вересня 1980 року.

Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Viber)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);

Мешкаю: Рівненська область, Рівненський район., с.Олександрія,
вул. Св’ято – Преображенська, 54, кв.8.
Громадянин України, одружений. Щасливий батько двох діток сина (12 років) та доньки (6 роки).

Маю бажання працювати за спеціальністю, або на роботі яка пов’язана з виробництвом, будівництвом, торгівлею, логістикою.
Повна зайнятість, можливий переїзд, можливі відрядження.

ТРУДОВИЙ СТАЖ:

З 2014 року серпня місяця до тепер працюю в компанії ТОВ «ЕЛІТ-Україна». Прийнятий в компанію на посаду торгівельного представника, відкрив філію на ввіреній території, після чого переведений на посаду директора філії ТОВ «ЕЛІТ-Україна» в м. Рівне, де працюю і до нині.

В листопаді 2011 року переведений на посаду директора ПП «Віннер Форд Рівне»
м. Рівне, в квітні 2014 року звільнений за власним бажанням.

З вересня 2007 року по листопад 2011 року обіймав посаду менеджера з технічної консультації та сервісу в ПП «Вінер Форд Рівне» м. Рівне.

З червня 2006 року по вересень 2007 року працював менеджером відділу після продажного обслуговування в ТзОВ «Альтра – Авто » м. Рівне.

З вересня 2005 року по червень 2006 року працював водієм контрактна основа в/ч А – 0796 (13 АК) м. Рівне, звільнений в запас.

До цього з червня 2001 року по серпень 2005 року працював монтажником з монтажу залізо – бетонних конструкцій ІV розряду в фірмі «Промстрой», ЗАО «Моспромстрой» м. Москва.

ОСВІТА:
1999 році здобув неповну вищу освіту в Мирогощанському аграрному коледжі, смт. Мирогоща, за спеціальністю «Механізація сільського господарства» та отримав кваліфікацію «Технік - механік».

2005 року успішно завершив навчання з відзнакою в Львівському державному аграрному університеті, м. Дубляни, за спеціальністю «Механізація та електрифікація сільського господарства», отримав кваліфікацію «Магістр з механізації сільського господарства».

2009 року здобув другу вищу освіту в Львівському національному аграрному університеті, м. Дубляни, за спеціальністю «Будівництво» та отримав кваліфікацію «Спеціаліст з промислового і цивільного будівництва».

НАВИКИ:
В 1998 році отримав посвідчення водія категорії «В», «С», дійсне до нині. Маю навики користувача П/К на рівні впевненого користувача та власний П/К. Користувач: «1С» управління бухгалтерією підприємства, Microsoft Dynamics NAV Classic, «Exсel», браузерів провідників інтернет доступу. Володію дійсним біометричним закордонним паспортом. Маю власний легковий автомобіль Ауді А4 2014 року виробництва, можу використовувати в робочих цілях. Комунікабельний, дисциплінований, ввічливий без шкідливих звичок.
ХОБІ:
Семи разовий чемпіон Рівненської області в складі ВК «Олександрія» за видом змагань «волейбол» ФСТ «Колос». Захоплююсь іншими спортивними видами такими як «баскетбол», «настільний теніс», «футбол».

КУРСИ ТА ТРЕНІНГИ:

Успішно пройшов курс тренінгу «18 навичок ефективного спілкування», курс «Конфлікт менеджмент», курс «Спілкування в процесі обслуговування Mazda Masters», курс «Ефективне управління складськими запасами» та ін., підтверджено сертифікатами.

« 08 » липня 2022 рік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: